Obavijesti

News

Uz Panasonic brijaće aparate budite privlačniji nego ikad

Uz Panasonic brijaće aparate budite privlačniji nego ikad
2

Inovativni Panasonicovi aparati za mokro i suho brijanje slijede crte vašeg lica kao nikad do sad i pružaju vam nenadmašno ugodan doživljaj brijanja i savršeno glatku kožu

Modeli  ES-LV6N i ES-LV9N muški su električni brijaći aparati s pet oštrica. Ovi uređaji mogu se koristiti za mokro ili suho brijanje i najnoviji su dodatak Panasonicovoj liniji vrhunskih proizvoda za brijanje. Pružaju savršenu ravnotežu snage, preciznosti i elegantnog dizajna. Njihova najnovija značajka je glatki klizač koji koristi dva valjka kako bi oštrice lakše klizile po koži, smanjujući trenje i omogućujući glatko i ugodno brijanje bez neugodnih iritacija.

Uz vrhunsku tehnologiju noža izrađenog u Japanu, LV-serija mokro-suhih brijača s pet oštrica osigurava nevjerojatno brijanje, čak i kod zahtjevnijih brada. Ugrađeni linearni motor okrene se čak 14 tisuća puta po minuti i uz pomoć oštrih, nano-poliranih britvica koje su namještene pod kutom od 30 stupnjeva iznimno učinkovito obavlja svoj posao.

Fleksibilna Multi-Flex 3D zakretna glava omogućuje multidimenzionalno kretanje aparata - naprijed i natrag, lijevo i desno,  gore i dolje. Ona osigurava bliski, kontinuirani kontakt brijača s kožom te prati svaku crtu i udubinu vašeg lica, vrata i vilice. Još jedna istaknuta karakteristika novih Panasonicovih aparata za brijanje je ugrađena tehnologija Shave Sensor, koja automatski prepoznaje gustoću brade i prilagođava brzinu motora da bi pružila nježno i učinkovito brijanje uz manje iritacija kože. 

Oba brijača impresioniraju sa svojim jednostavnim i čistim dizajnom. Dostupni u modernoj srebro-crnoj kombinaciji i presvučeni visoko kvalitetnim metalom i crnom gumom, modeli iz Panasonicove serije LV nude elegantan izgled, kao i čvrsti grip za sigurno rukovanje. Oba modela dolaze s ugrađenim trimerom, pogodnim za podrezivanje zaliska ili oblikovanje duže brade.

A ako vam se žuri u jutarnjim satima, možete se obrijati i pod tušem, zahvaljujući provjerenim sposobnostima suhog i mokrog brijanja koje nude ovi vrhunski modeli. Potražite ih u svim bolje opremljenim prodavaonicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a