Obavijesti

News

Komentari 33

Užas: Majka je na Facebooku saznala da joj je kći - poginula

Užas: Majka je na Facebooku saznala da joj je kći - poginula
1

V. Britanija: Djevojka se s prijateljima vraćala s festivala vegana. Njezin je prijatelj bio drogiran i pijan. Prešao je automobilom na suprotnu stranu ceste i sudario se s drugim vozilom

VIDEO

Majka (47) je saznala na Facebooku da je njezina kći (21) poginula u prometnoj nesreći. Deborah Byrne je na društvenoj mreži vidjela kako su prijatelji poginule djevojke ostavljali poruke RIP, da je "otišla prerano" i da "ne mogu vjerovati što se dogodilo". 

- Onda mi je jedna prijateljica moje poginule kćeri Brogan Warren izrazila saučešće. Pitala sam ju što se događa. Odgovorila mi je da se dogodila strašna nesreća. Počela sam vrištati - kaže Deborah koja je majka još dvoje djece.

Odmah je nazvala svoju sestru. Došao je i njezin bivši muž. Zvali su policiju. Kći im je poginula 22. svibnja prošle godine, a tek 23. svibnja u 13 sati dobili su potvrdu policije. U nesreći je poginulo i troje prijatelja mlade Brogan. Bili su stari 23, 25 i 26 godina. Došlo je do sudara Citroena Saxo koji je vozio prijatelj Sam Jones (23) i Mercedesa koji je vozio muškarac iz  Swindona. On je zajedno sa ženom i djetetom (3) završio u bolnici.  Brogan i njezini prijatelji su se vraćali s festivala vegana u Bristolu.

U posljednjoj poruci koju je poslala majci, Brogan je napisala kako se uskoro vraća kući. Policija je već pokušala obavijestiti Deborah o teškoj nesreći, ali ju nisu uspjeli probuditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vozilo koje je vozio Jones se prevrnulo nakon što je udarilo u drugo vozilo.  Jones je u krvi imao kanabis i alkohol. Vozilo je skrenuo na suprotnu stranu ceste, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a