Obavijesti

News

Komentari 95

Za operacije dao 190.000 kn: 'Želim izgledati što umjetnije'

Za operacije dao 190.000 kn:  'Želim izgledati što umjetnije'
5

22-godišnjak iz Engleske već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima, no bio je razočaran kad to nitko nije primijetio pa je otišao još nekoliko puta taj tjedan

VIDEO

James Holt (22) iz Engleske do sad je potrošio oko 188.000 kuna na plastične operacije kako bi što više sličio sestrama Kardashian i djelovao što umjetnije. 

Estetskim zahvatima postao je opsjednut vrlo rano. I već sa 17 godina otišao je na prve injekcije botoxa i povećanje usnica filerima. No, kad nitko u školi nije primijetio njegovo 'poboljšanje' bio je toliko razočaran da se vratio još nekoliko puta taj tjedan u kliniku.

- Na kraju tjedna imao sam šest mililitara punjenja u usnicama i svi su rekli da izgleda odlično. Obožavao sam kako izgledam. Bilo je veliko i sočno i točno ono što sam htio - rekao je James kojem su se ubrzo pojavili mjehurići na usnama i tekućina je počela curiti van.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, to ga nije pokolebalo da nastavi mijenjati svoje tijelo. Inspiracija su mu sestre Kardashian. 

- Volim Kardashianke, posebno Kylie i Khloe, Kim je prošlost. Volim taj 'look' velikih stražnjica i malog struka. Od kad je Kylie počela povećavati usnice prošle godine to je postalo vrlo moderno. Moje su sad veće od njezinih - pohvalio se. 

Osim što svaka dva mjeseca ide na botox i što povećava usne, James je stavio 'filere' i u obraze, ispod očiju te uzduž čeljusti. U želji za što užim strukom Holt svakog dana nosi korzet po osam sati, no nije zadovoljan rezultatima jer mu smetaju rebra. 

- Želim da mi uklone šest rebra jer smatram da imam prevelik prsni koš. Izgledam veći nego što jesam - smatra Holt kojem je ultimativni cilj da izgleda što plastičnije. 

U kolovozu ide na operaciju nosa, a zatim slijede implantanti u bradi, ravnanje nožnih prstiju i povećanje stražnjice. 

Ovaj 22-godišnjak sve ove estetske zahvate ne plaća sam. Za to mu služe sponzori, 'sugar daddyji', kojih ima nekoliko. James tvrdi da s njima nema seksualne odnose jer je aseksualan. 

- Oni ne dobiju puno od mene. Samo me čine sretnim - rekao je Holt, piše Odditycentral

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina