Obavijesti

News

Komentari 248

Zabrinutog Ivu Sanadera prije leta za London izuli su iz cipela

Zabrinutog Ivu Sanadera prije leta za London izuli su iz cipela
1

U redu na kontrolu čekao je Ivo Sanader. Djelovao mi je zabrinuto. Koliko sam vidio, jedino su njega kontrolirali tako da je morao izuti i cipele, rekao nam je čitatelj

VIDEO

Pratio sam prijateljicu na let u zagrebačkoj zračnoj luci u nedjelju, javio nam je čitatelj. U redu na kontrolu čekao je Ivo Sanader. Djelovao mi je zabrinuto. Koliko sam vidio, jedino su njega kontrolirali tako da je morao izuti i cipele, rekao nam je čitatelj. Taj let, kaže, bio je za London. Sanadera nitko nije pratio. Ukrcao se u ekonomsku klasu i odletio, kaže čitatelj.

Ivo Sanader na slobodu je izašao u studenom 2015. godine. Prema odluci Županijskog suda u Zagrebu, omogućeno mu je da se brani sa slobode. Nije mu određena jamčevina niti su mu izrečene mjere opreza, a vraćena mu je i putovnica, što znači da od tada do danas može putovati kamo želi.

Nisu poznati motivi Sanaderova putovanja. Moguće je da će se u Londonu vidjeti s kćeri Petrom, koja u Americi gradi glumačku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Londonu je prije nekoliko dana bio i Karamarko

No teško je ne zamijetiti da je u London, samo nekoliko dana ranije, otputovao i Tomislav Karamarko, kojega je netko snimio na aerodromu Heathrow.

Bivši šef HDZ-a nestao je iz javnog života nakon afere konzultantica, koja je također bila vezana za Inu, kao i Sanaderova priča. Ina je, inače, kičma svih hrvatskih političkih tragedija zadnjih 40 godina - zbog Ine je ubijen Stjepan Đureković, u Ini su mete istraga bili Mišo Broz i Vanja Špiljak, na marginama Ine odvija se i afera Sanader, na Ini je pala vlada Tima Oreškovića i Tomislava Karamarka. Orešković je, štoviše, rekao da je Karamarko srušio svoju vladu baš zbog Ine.

U Londonu su se odvijala i važna svjedočenja u arbitraži za Inu, u kojoj su Mađari svjedočili disciplinirano, pouzdano i pametno, a hrvatski svjedoci se nisu odazivali, kao da imaju poziv za krivo parkiranje na prekršajnom sudu...

Ivo Sanader u London je putovao i 2014., kako bi u svojstvu svjedoka MOL-a dao iskaz u arbitražnom postupku. Za razliku od hrvatskih svjedoka koji su trebali svjedočiti u korist hrvatske strane - a nisu - u korist Mađara svjedočili su, kako vidimo, i Hrvati.

Prema navodima Nacionala, i famozni Jozo Petrović svjedočio je u Londonu za MOL. Jedino su nas svi opstruirali....     

Otišao je u 8.25 iz Franje Tuđmana

Ljudi iz aerodromskog osiguranja rigorozno su prekontrolirali Ivu Sanadera. Odletio je za London u 8.25 sati.

Bio je neveseo i zabrinut

Ivo Sanader je bio, kaže čitatelj koji ga je snimio, cijelo vrijeme zabrinut i mrk. Nije se smijao, a na naredbu da se izuje reagirao je poslušno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora