Obavijesti

News

Komentari 77

Zalutali metak umalo pogodio bolesnu ženu (62) na balkonu

Zalutali metak umalo pogodio bolesnu ženu (62) na balkonu
2

IZBJEGNUTA NESREĆA Stoja Jurasović (62) sjedila je na balkonu kad je netko usred bijela dana ispalio hitac prema njoj u zagrebačkom kvartu Ferenščica. Jako se uplašila

VIDEO

Da sam stajala na balkonu, a ne sjedila, vjerojatno sad ne bih bila živa. Nikome ništa nisam skrivila, započinje svoju priču vidno potresena Stoja Jurasović (62).

Dok je sjedila na balkonu svojeg stana u zagrebačkom naselju Ferenščica, u utorak poslijepodne, umalo ju je pogodio zalutali metak. Netko je, naime, u zrak ispalio hitac iz vatrenog oružja. Zrno je završilo na stropu balkona na kojemu je sjedila Stoja Jurasović. Prestravljena žena nije odmah bila svjesna što se dogodilo.

- Sjedila sam na stolcu bliže vratima balkona, kad je odjednom nešto puknulo. Strašan zvuk, jako me je prepalo. Vidjela sam metak na podu i uplašila se - govori nam teško bolesna gospođa koja, nasreću, u ovom incidentu nije ozlijeđena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odmah je nazvala kćer Mirelu, koja je o incidentu obavijestila policiju. Uplašena gospođa, nakon prvotnog šoka, otišla je do susjede kako ne bi bila sama. Istražitelji su ubrzo “okupirali” njezin balkon na kojemu su pronašli zrno metka.


Za počiniteljem koji je usred bijelog dana iz nepoznatog razloga pucao po naselju policija još traga. Kad i ako ga nađu, teretit će ga za dovođenje u opasnost života i imovine. Za to (ne)djelo prijeti mu do pet godina zatvora.

Gospođa Stoja inače ne živi u stanu gdje se odigrala nesretna situacija, nego s kćeri Mirelom živi na drugom kraju grada. Na Ferenščicu, kako kaže, povremeno dolazi provjetriti stan. Skromno živi i nema neprijatelja. Upravo je iz tog razloga uvjerena kako zalutali metak nije ciljano završio baš na njezinu balkonu, nego je u cijeloj situaciji ona samo kolateralna žrtva.

Ipak, šok i nevjerica koje je teško bolesna gospođa pretrpjela sigurno neće tako brzo nestati. Nada se da će istražitelji uskoro pronaći “revolveraša” zbog kojeg je umalo stradala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji