Obavijesti

News

Komentari 24

Zašto nas predsjednica nije pozvala na sastanak u petak?

Zašto nas predsjednica nije pozvala na sastanak u petak?
2

Zašto saborska zastupnica i gradski vijećnici SDP-a Slavonskog Broda nisu bili pozvani u petak na radni sastanak sa Predsjednicom Grabar Kitarović na temu zagađenja zraka?

VIDEO

U ime Gradske organizacije SDP-a Slavonskog Broda izražavamo nezadovoljstvo što predstavnici SDP-a, a koji u koaliciji sa Listom Mirka Duspare obnaša vlast u ovom gradu, nisu bili pozvani na radni sastanak u petak na temu onečišćenja zraka iz bosanskobrodske rafinerije, a kojem je nazočila Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. SDP sa svojim koalicijskim partnerom nosi breme upravljanja ovim gradom, a na ovaj način dezavuirani su svi oni građani koji su nam dali povjerenje. Tim činom pokušala se pokazati navodna nebriga SDP-a za ozbiljnost situacije u Slavonskom Brodu vezano za dugogodišnji problem zagađenja zraka, rečeno je na konferenciji za novinare u ponedjeljak saborske zastupnice SDP-a iz V. izborne jedinice Marte Luc-Polanc i predsjednika Gradske organizacije SDP-a i predsjednika Gradskog vijeća Roberta Lujića. 

Zanimljivo je, dodali su, da se Predsjednica RH u svakom svom istupu poziva na zajedništvo i sinergiju, da je protiv podjela u društvu, a upravo taj radni sastanak bio je "primjer" zajedništva i sinergije. 

- Stoga pitamo, da li je to navedeno zajedništvo samo "hrana za puk" i još jedno u nizu neispunjenih predizbornih obećanja Predsjednice. Već i sama činjenica da je u Brod tek svratila na proputovanju za Županju dovoljno govori koliko je važnost problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu zapravo bila u drugom planu, a da ne kažemo kako taj isti radni sastanak nije iznjedrio nikakva rješenja navedenog problema. Mail za taj sastanak dobila sam tek danas, u ponedjeljak, obaviještena sam da je stigao na Klub SDP-a poslan od nepoznate osobe, bez oznake predmeta i kao takav nije ni uvršten u prioritetnu poštu - rekla je Marta Luc-Polanc. Na ovakva obezvređivanja, izbacivanja iz državnih protokola pogotovo kad je posrijedi problematika grada Slavonskog Broda SDP nikada nije i neće nikad pristati. Izgleda kako je radni sastanak ostavio puno nepoznanica što je možda i povod zašto predstavnici SDP-a nisu pozvani, a sve u cilju da na sastanku svojim možebitnim sudjelovanjem i propitkivanjem ne naruše ravnotežu - zaključio je Roberto Lujić, predsjednik GO SDP-a Slavonskog Broda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)