Obavijesti

News

Komentari 64

Zatukla muža sjekirom, tijelo zakopala pa prijavila nestanak

M.K. je 19. lipnja ove godine policiji prijavila da joj je suprug dan ranije otišao u nepoznatom smjeru i da se nije vratio kući. Policija je počela istragu. Sumnja je pala na M.K.

VIDEO

M. K. (55) iz Zvornika (BiH), uhitila je policija zbog sumnje  da je sjekirom ubila svoga supruga V.K., te lažno prijavila njegov nestanak.

"Crna udovica" je 19. lipnja ove godine policiji prijavila da joj je suprug dan ranije otišao u nepoznatom smjeru i da se nije vratio kući.

- Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik su, postupajući po prijavi, te poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoji sumnja da je lažno prijavljen nestanak  V.K. - priopćio je Miljan Bobar, glasnogovornik PU Zvornik.

Prva na listi osumnjičenih bila je M.K. koja je prijavila nestanak supruga. Priveli su je u policijsku postaju, i ona je tijekom ispitivanja priznala da je muža ubila s nekoliko udaraca sjekirom, a potom njegovo tijelo zakopala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Tijekom kriminalističke obrade M.K. je priznalo izvršenje krivičnog djela, opisala je mjesto gdje je zakopala supruga gdje je tijelo i pronađeno - rekao je Bobar.

Protiv M.K. podnesena je kaznena prijava zbog ubojstva, te je predana policijskom pritvorskom nadzorniku. U pritvoru će čekati odluku istražnog sudca koji će joj najvjerojatnije odrediti istražni zatvor nakon kojeg će nadležno tužiteljstvo podnijeti optužnicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...