Obavijesti

News

Komentari 48

Želi postati Ken: Završio je u bolnici zbog velike rupe u nosu

Želi postati Ken:  Završio je u bolnici zbog velike rupe u nosu
8

Brazilski stjuard Rodrigo Alves, koji je potrošio 2 milijuna kuna kako bi ličio na Kena, završio je u bolnici nakon što mu se pojavila rupa na nosu. Dijagnosticirali su mu nekrozu

VIDEO

Brazilski stjuard koji je potrošio 2 milijuna kuna kako bi ličio na Kena završio je u bolnici nakon što mu se pojavila rupa na nosu, javlja Daily Mail.

Rodrigu Alvesu (32) dijagnosticirana je nekroza, odumiranje  stanica u živim tkivima uzrokovan vanjskim neprirodnim uzrocima. Rupa koja je nastala na nosu, nakon operacije, počela se širiti i stvarati probleme s disanjem zbog čega je Alves hospitaliziran u Malagi. 

- Zadnja tri dana disao sam sve teže, a sada mi je nos potpuno zaštopan - ispričao je uplašeni Alves.

Doktori upozoravaju da bi se infekcija mogla proširiti na cijelo lice, što bi moglo dovesti do gangrene.

Rodrigo svakih osam sati pije antibiotike i jako je uzrujan i zabrinut jer stalno ima temperaturu i u groznici je. Želi što prije kući u London kako bi ga pregledali tamošnji liječnici.

Rodrigo je prije tri godine za dlaku izbjegao smrt nakon zahvata kojim je poželio poboljšati biceps. Operacija je pošla po zlu jer je kemikalija kojom se zahvat obavljao procurila u krvotok. Tada su ga liječnici upozoravali da će u najgorem slučaju morati amputirati ruku.

Alves je od 2004. dosad bio na 42 plastične operacije. One uključuju korekciju ušiju, botoks, presađivanje kose, implantate u čeljusti, liposukcije, podizanje ramena i raznih mišića te brojne druge, a neke je operacije ponavaljao više puta sve dok nije dobio željeni rezultat - primjerice, nos je operirao čak pet puta.

Kaže da ljudi primjećuju kako nalikuje na Kena. Navodno se damama, barem onima koje su pobornice plastičnih operacija, njegov izgled sviđa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje