Obavijesti

News

Komentari 265

Žene im ne mogu odoljeti, a muškarci žele biti poput njih

Žene im ne mogu odoljeti, a muškarci žele biti poput njih
1

Svi imamo barem jednog prijatelja ili poznanika koji je omiljen u društvu. Svojom osobnošću privlači žene, a muškarci mu zavide

VIDEO

Takav muškarac je ugodno i poželjno društvo, ne zbog besprijekornog stila, pločica na trbuhu ili iznosa na bankovnom računu, nego zbog svog nevjerojatnog šarma koji proizlazi iz njegovog samopouzdanja. Imate li i vi snalažljivog i lukavog lisca u svom društvu? Prepoznat ćete ga po sljedećim karakteristikama.  

Zbija šale kao pjesnik rime

Vrlo je lako prepoznati je li netko prirodno šaljiv ili tek nespretno pokušava forsirati zabavnu atmosferu. Prirodno zabavan muškarac nas uvijek može nasmijati. Zbog njegove sposobnosti da olakša svaku neugodnu ili napetu situaciju nećete mu moći odoljeti!

On je spretan s riječima i uvijek ima spremnu rimu, a to mu ide lakše nego što je Tinu Ujeviću išlo pisanje ljubavne poezije. Vjerujte, ima i takvih. To su oni koji će vam na Facebooku napisati najbolju rođendansku čestitku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O svemu zna ponešto i brzo uči

Pametan muškarac nije samo živuća enciklopedija. Uz njega nećete morati guglati jer će znati trivijalne stvari poput sastojaka piva, tri najveće pobjede naše nogometne reprezentacije i glavne likove Ponosa i predrasuda. Takvim znanjem će se razbacivati kad god ima priliku za to. 

No, ne znači da je inteligentan samo ako podatke i činjenice ima u malom prstu. On je i znatiželjan, otvorenog uma i razmišlja svojom glavom. Isto tako, ima široke vidike pa se lako prilagođava i uči nove stvari

Ne skriva svoje talente

Talentiranom muškarcu je teško odoljeti, bilo da se bavi glazbom, slikanjem, fotografijom ili sportom. Ne mora nužno biti profesionalac, ali će već i par dobrih rifova na gitari biti dovoljni da bude glavna faca tuluma.  

Svjestan je svog talenta i vrlo vješto će ga preokrenuti u svoju korist. Moderne žene će se oduševiti muškarcem koji odlično kuha, a on će to znati iskoristiti. Pozvat će djevojku na večeru u tri slijeda i ostaviti je bez teksta. Baš on će biti omiljen u svom društvu jer će rado pozvati prijatelje da isprobaju njegov novi recept za lazanje. 

Prilično je snalažljiv i lukav

Pravi muškarac je snalažljiv i lukav pa zna kako pristupiti ženi, a da ne bude napadan. Svi znamo barem jednog momka za kojeg bi rekli da neće zavesti najljepšu djevojku u klubu, ali njemu to ipak uspije. Svojim lukavim potezima uspije privući pažnju, a sve ostalo postaje stvar prošlosti. 

Snalažljiv muškarac će ekipi srediti ulaz u klub, iako nisu na popisu. Zato mu nitko neće zamjeriti ako ode kući u trenutku kad se tulum tek zahuktao. Njegova snalažljivost će mu ponekad značiti puno više od marljivosti. Na faksu će se uvijek uključiti u diskusiju, iako nije spremio gradivo. Pokupit će simpatije profesora i dobiti peticu na usmenom.

Na njega se može računati

Žene ne vole samo lijepog, snažnog i odlučnog muškarca. Važno im je da se s njim osjećaju sigurno i da se mogu osloniti na njega. Takav muškarac će se zauzeti za vas u trenutku kad s nečim ili nekim ne možete izaći na kraj i bit će uz vas i u teškim situacijama.

Istovremeno je i pravi kavalir. I to ne samo onaj koji će vam otvoriti vrata i poslati cvijeće uz čestitku, nego i onaj kojeg možete pozvati za pomoć kod selidbe. Pomoći će vam premjestiti namještaj i instalirati internet, a sve što će tražiti zauzvrat bit će besplatan ručak u vašem društvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 265
VIDEO

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'
TRAŽE IZMJENU SPORNE TOČKE

Udruga Sjena upozorila: 'Novi Zakon o socijalnoj skrbi diskriminira njegovatelje'

Smatraju da su točkom 8. navedenog zakona Roditelji njegovatelji i Njegovatelji ponovno i namjerno izmanipulirani, te da nisu zaslužili ovakav diskriminatoran i ponižavajući tretman

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute
SAMOSTALNO NA IZBORE

Sanader: Možemo ponižava SDP, a oni na to kukavički šute

Ustvrdio je i da je predsjednik SDP-a Peđa Grbin, zbog potencijalne koalicije, čak odustao od kandidature za premijera te je "bio spreman predati to mjesto Sandri Benčić"
Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate
NESRAZMJER U IMOVINSKOJ KARTICI

Povjerenstvo za sukob interesa kaznilo Plenkovića s 3.000 kn, može platiti kaznu u 3 rate

U razdoblju od 2016. do 2018. godine prijavio je veća primanja za suprugu od stvarnih. Tako je navedeno da joj je godišnja plaća 121.385 kuna, a tijekom 2016., 2017. i 2018. je u zbilji primila dvostruko manje