Obavijesti

News

Komentari 640

Zoran Milanović ne "silazi" s naslovnica medija u Srbiji

Zoran Milanović ne "silazi" s naslovnica medija u Srbiji
1

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Kasnije je rekao da je Srbiju kritizirao jer rade štetu hrvatskim braniteljima

VIDEO

Skoro svi mediji u Srbiji objavili su na naslovnicama izdanja od petka izjave Zorana Milanovića

01 SRB.indd

Podsjetimo, Milanović je tijekom sastanka s braniteljima vlast u Srbiji nazvao  "bahatom beogradskom čaršijom" i "šakom jada". Milanović je kasnije novinarima rekao kako zna da su ga branitelji snimali, a branitelji tvrde da ga nisu oni snimali već da ej to napravio sam SDP. Milanović je u četvrtak govorio na predizbornom skupu Narodne koalicije u Zadru. Osvrnuo se i na svoje izjave o Srbiji.


- HDZ je četiri godine protiv mene osobno i protiv nas sijao mržnju. Sad su evoluirali, ne rade više to. Sada me napadaju jer kritiziram Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića. Kritizirao sam Nikolića i Vučića jer rade štetu Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima. Ne možemo zaboraviti HDZ-u kako su šurovali s drugima da naškode vlastitoj zemlji - rekao je Milanović. 

Izetbegović: S Milanovićem više neću razgovarati

Izjave šefa SDP-a osudili su i u BiH za koju je Zoran Mianović rekao da "nije država" i "da se u BiH nema s kim razgovarati". "Oslobođenje" je prenijelo izjavu predsjedavatelja Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića.

"Izjavio je (Milanović) da u BiH nema s kim razgovarati. Što se mene tiče ubuduće i nema", poručio je Izetbegović dodajući kako se Milanović "svojom prepotencijom i arogancijom odlično uklapa u balkanski milje".

Ocijenio je kako je Milanović političar koji ne pazi ni što govori niti što radi jer da je drugačije "ne bi doveo hrvatsku ekonomiju i odnose unutar hrvatske nacije u depresivno stanje".

Predsjedništvo BiH ipak na Milanovićeve izjave neće reagirati jer mu ne žele na taj način davati na značaju, potvrdio je Izetbegović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 640
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca