Obavijesti

Sport

Komentari 87

Poraz Krame od Cityja, Lovren slavio, Gomis pao u nesvijest

Poraz Krame od Cityja, Lovren slavio, Gomis pao u nesvijest
6

Manchester City svladao je Leicester 2-0, a Kramariću opet nisu sudili penal. Dejan Lovren slavio je s Liverpoolom, dok je Bafetimbi Gomis izazvao šok nesvjesticom...

VIDEO

Andrej Kramarić odigrao je još jednu dobru utakmicu za Leicester City i bio među najboljim pojedincima svoje momčadi, ali nije mogao spriječiti novi poraz "lisica". Drugoplasirana momčad Premiershipa Manchester City slavila je na Etihadu 2-0.

Hart pokupio Andreja, sudac odmahnuo rukom

Još je jednom bivši igrač Rijeke i Dinama na svojoj koži osjetio kako se u Engleskoj rijetko sude penali. U 25. minuti išao je Krama jedan na jedan s Joeom Hartom, golman Cityja odnio je loptu i Andreja, ali sudac Robert Madley umjesto penala pokazao je da se igra dalje.

Mark Schwarzer spašavao je Leicester katastrofe na Etihadu obranivši nekoliko "mrtvaca" domaćim nogometašima, no ništa nije mogao u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Igrala se druga minuta nadoknade kad je David Silva iz popravnog pokušaja ugurao loptu u mrežu za konačnih 1-0. Kramarić je nakon toga priprijetio iz slobodnjaka s ruba šesnaesterca koji je završio u vanjskom dijelu mreže.

U završnici je pobjedu "građana" potvrdio James Milner, a Leicester je ostao zakovan za dno Premiershipa s 18 boodva, sedam manje od zone spasa. City je zadržao zaostatak od pet bodova za vodećim Chelseajem. Momčad Joséa Mourinha slavila je kod West Hama 1-0 zahvaljujući golu Edena Hazarda iz 22. minute.

Okrutan poraz Newcastlea, Lovrenu 90' u pobjedi

Jonás Gutiérrez zaigrao je za Newcastle prvi put nakon 11 mjeseci zbog borbe s rakom testisa, a "svrake" su na St. James' Parku izgubile od Manchester Uniteda 1-0 tragikomičnim golom minutu prije kraja. Tim Krul loše je ispucao loptu ravno u noge Ashleyju Youngu koji nije propustio donijeti pobjedu "crvenim vragovima".

Niko Kranjčar ušao je u 56. minuti utakmice QPR-a i Arsenala koju su "topnici" dobili 2-1 golovima Girouda i Sáncheza u razmaku od 64. do 69. minute. Liverpool je na Anfieldu nastavio niz pozitivnih rezultata u ligi slavljem nad Burnleyjem (Henderson 29', Sturridge 51'), a Dejan Lovren ponovno je dobio punu minutažu među "redsima".

Gomis pao u nevijest - četvrti put

Tottenham je na White Hart Laneu pobijedio Swansea 3-2. No više od samog rezultata pažnju je privukao incident iz sedme minute. Napadač velške momčadi Bafétimbi Gomis pao je u nesvijest! Liječnici su mu pohitali u pomoć i Francuz je ubrzo došao k svijesti, ali su ga na nosilima iznijeli s terena.

Ono što daje dodatnu dramatičnost cijelom slučaju jest činjenica što je bivšem napadaču Lyona, poznatom po četiri gola Dinamu u pobjedi 7-1 na Maksimiru, to bilo četvrto padanje u nesvijest u karijeri! Triput se Gomis rušio dok je bio u Olympiqueu, i to u razmaku od svega dva mjeseca (kolovoz-listopad 2009.). Prema posljednjim informacijama, njegovo je stanje stabilno. Na White Hart Laneu svojedobno se rušio i Fabrice Muamba i nakon toga ostavio se nogometa.

Premiership, 28. kolo:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani