Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ante Čačić uživao: Modrić mi je sredio ulaznice za El Clásico

Ante Čačić uživao: Modrić mi je sredio ulaznice za El Clásico
1

EL CACICO Ante Čačić sa sinom je bio na Bernabéuu, prvi put je uživo gledao El Clásico. Nije htio u ložu, sjedio je na tribinama. Ulaznice je osigurao Luka Modrić

VIDEO

Barcelona je prelagano dobila utakmicu. Ivan Rakitić odigrao je jako dobro, dobar mi je bio i Luka Modrić, jedan od boljih kod Reala. Podbacili su Realovi napadači, žao mi je što nije zaigrao i Mateo Kovačić, javio nam se nakon povratka iz Španjolske Ante Čačić.

Naš je izbornik bio među 80.000 sretnika koji su uživo gledali najveći svjetski nogometni derbi.

- Nikad prije nisam uživo gledao El Clásico, prvi sam put bio na Santiago Bernabéuu. Kakav je to samo glamur... Nisam bio u loži. Išao sam u Madrid zajedno sa sinom, ulaznice je za utakmicu sredio Luka Modrić. Posebno me se dojmilo što na tribinama jedni do drugih sjede navijači s obilježjima Reala i Barcelone - prenosi dojmove izbornik.

Čuo sam se s Modrićem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modrić se potrudio da izborniku osigura dobra mjesta. To je, nažalost, za njega bila jedna od rijetkih dobrih stvari koju je napravio na El Clásicu. Imao je Čačić odličan pregled s tribina, sjedio je blizu samog središta velebnog Santiago Bernabéua.

- Čuo sam se s Lukom. Nismo se vidjeli jer ni njega, Matea i Ivana, nisam htio smetati prije same utakmice. I njima je na utakmicu došlo puno rodbine i prijatelja - kaže nam Ante Čačić.

Velika je stvar biti na utakmici na kojoj kao izbornik imate čak tri igrača. Luka ovaj put nije bio na pravoj razini, ali daleko od toga da je najveći krivac za poraz Reala. Navijači su za debakl protiv Barcelone optužili druge.

- Luka se dosta trudio. Razigravao je, nije imao previše krivih dodavanja, pokušavao je nešto pokrenuti. Na mene je ostavio sasvim dobar dojam - dodao je naš izbornik.

Potraga za kampom

Nakon povratka iz Madrida Ante Čačić uskoro bi ponovno trebao na put. Do kraja mjeseca, s ljudima iz HNS-a, trebao bi otići put Francuske. Već su izdvojena neka potencijalna mjesta hrvatskoga kampa u Francuskoj, sve treba otići vidjeti na licu mjesta i onda odlučiti o smještaju.

Uskoro ga čeka i nova izbornička zadaća, posljednja u 2015. godini. To je, naravno, ždrijeb skupina Eura, koji će se održati u Parizu 12. prosinca.

- Nemam želja u ždrijebu - rekao je Ante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida