Obavijesti

Sport

Komentari 82

Atlético je slavio u Bilbau bez Mandže, hat-trick Griezmanna

Atlético je slavio u Bilbau bez Mandže, hat-trick Griezmanna
2

Nogometaši Atlético Madrida slavili su na gostovanju kod Athletic Bilbaa na San Mamésu 4-1. "Rojiblancosi" su gubili nakon 1. dijela, a preokret je donio Griezmann

VIDEO

Dvoboj atletskih klubova u Primeri pripao je onom madridskom. Atlético je svladao Athletic na San Mamésu 4-1 , a Mario Mandžukić dvoboj je pratio s tribina zbog akumuliranih žutih kartona.

Athletic je poveo u 17. minuti golom glavom Mikela Rica nakon slobodnjaka Susaete i dominirao veći dio prvog poluvremena. No od izlaska iz svlačionice momčad Diega Simeonea izgledala je potpuno drugačije i nije trebalo proći puno vremena da se to vidi i na semaforu.

Nakon malo glavometa na početku drugog poluvremena, Antoine Griezmann glavom je, a kako drugačije, u 28. sekundi nastavka izjednačio na 1-1. Već u 51. Atlético je u potpunosti preokrenuo utakmicu zahvaljujući simuliranju Tiaga u šesnaestercu nakon duela sa San Joséom , a glavni sudac Alejandro José Hernández Hernández pokazao je na penal i dao šansu Raúlu Garcíji da dovede goste u vodstvo.

Francuski reprezentativac i Bask porijeklom Griezmann odlučio je uzeti stvar u potpunosti u svoje ruke te do kraja utakmice zabio još dvaput. U 73. minuti krasno je pogodio izvan šesnaesterca, a osam minuta poslije nakon kombinacije s Raúlom Garcíjom iz dvojbene situacije potvrdio hat-trick .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Atlético je pobjedom učvrstio treće mjesto s 35 bodova, tri manje od Barcelone i četiri od vodećeg Reala koji ima utakmicu manje. Athletic je 11. s 19 bodova.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu