Obavijesti

Sport

Komentari 98

Raketa dirigent u Barceloninoj 'šestici', debitirao Luis Suarez

Raketa dirigent u Barceloninoj 'šestici', debitirao Luis Suarez
12

Barcelona je pobijedila meksički Leon 6-0 na Nou Campu u sklopu turnira "Joan Gamper". Ivan Rakitić bio je pokretač akcije kod dva gola. Suarez je debitirao...

VIDEO

Više od 70.000 navijača došlo je na Nou Camp vidjeti novu Barcelonu. Ivan Rakitić igrao je od prve minute u tradicionalnom izdanju turnira "Joan Gamper". Luis Suarez je debitirao za Barcelonu, a Katalonci su pobijedili meksički Leon 6-0.

Raketa je bio fantastičan. Hrvatski veznjak pokrenuo je akciju za prvi i četvrti gol, igrao je 60 minuta, a Luis Enrique je nakon jedne Rakitićeve lopte zadovoljno došao do aut linije i zapljeskao. Pokazao je Rakitić da će biti nositelj igre Barcelone.

Bila je to sjajna večer za navijače katalonske momčadi. Golovi, puno dobrih akcija, Neymarov odličan nastup, debi Suareza...

Luis Enrique na teren je izveo ovu momčad: Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Alba, Rakitić, Busquets, Iniesta, Messi, Neymar, Rafinha.

Raketin početak iz snova

Već u 3. minuti Rakitić uzima loptu na sredini terena i pokreće akciju za gol. Messi prima loptu od hrvatskog veznjaka, daje Neymaru, ovaj mu vraća, a Argentinac zabija za 1-0.

Dvije minute nakon toga Rakitić sjajno puca s 25 metara. Kraj gola. Mogao je hrvatski veznjak zabiti i u 11. minuti. No golman Leona zaustavio je njegov udarac. Sjajno je igrao Rakitić.

Neymar se vratio

A kad se on malo "odmarao", Nou Camp se divio Iniesti. Čudesna lopta za Neymara i Brazilčev lob za 2-0. Pred kraj prvog dijela Messi je preuzeo ulogu asistenta, a Neymar je zabio drugi gol na utakmici.

Neymar je  prvom dijelu bio najbolji igrač. Ozljeda sa Svjetskog prvenstva u Brazilu je prošlost.

Čudesna Ivanova lopta i zasluženi odmor

U nastavku je bilo dosta izmjena, ali Rakitić je ostao na terenu sve do 60. minute utakmice kad ga je zamijenio Xavi. Pet minuta prije nego je izašao Raketa je odigrao čudesno dodavanje.

Preko cijele obrane za Danija Alvesa, Brazilac iz prve vraća u sredinu, a Munir šalje loptu iza leđa golmana meksičke momčadi.

Suarez ulazi

Luis Suarez u igru je ušao u 75. minuti uz ovacije Nou Campa. Svi su čekali da Suarez zabije, ali od toga nije bilo ništa. Munir je u 78. poslao petu loptu u gol. Sjajna večer na Nou Campu.

Barcelona je odradila posljednju provjeru uoči početka Primere i utakmice protiv Elchea sljedećeg vikenda.

VIDEO

Prijateljska utakmica:

  • Barcelona - Leon 6-0 (Messi 3, Neymar 12, 44, Munir 55, 78, Sandro 89)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima