Obavijesti

Sport

Komentari 25

Bayer Leverkusen je otkupio Jedvaja, Dinamu 1,8 mil. eura

Bayer Leverkusen  je otkupio Jedvaja, Dinamu 1,8 mil. eura
1

Nijemci će za 7,5 milijuna eura otkupiti Tina Jedvaja. Dinamo ga je u Romu prodao za pet milijuna eura i 25 posto od idućeg transfera. Jedvaj je sretan u Leverkusenu

VIDEO

Njemački mediji pišu kako je Bayer Leverkusen s Romom dogovorio otkup ugovora. “Vučici” će Nijemci platiti čak 7,5 milijuna eura, a Tin će potpisati ugovor do 2019. godine. Jedvaj i njegov otac Zdenko su još oprezni, ali da se iščitati da je dogovor jako blizu i da će “apotekari” ovih dana potvrditi taj transfer. 

Oduševio ih je Jedvaj u ovih nekoliko mjeseci, nametnuo se treneru Rogeru Schmidtu i već je odigrao 21 utakmicu, a zabio je i dva gola. Igrao je apsolutno na svim pozicijama u obrani i dokazao je klasu perfektnim Nijemcima.

- To što me žele otkupiti samo je potvrda da sam pogodio s dolaskom ovdje - kaže nam Jedvaj, a zadovoljni ovim poslom mogu biti i u Dinamu. 

Oni su Jedvaja u Romu prodali za pet milijuna eura i 25 posto iznosa od idućeg transfera. Tako da bi sad trebao dobiti malo više od 1,8 milijuna eura. Dobar posao za Zagrepčane.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedvaj je prošlog tjedna ozlijedio mišić na treningu, pa se samo nakon tri dana vratio s Floride u Leverkusen.

- Svaki dan sam na terapijama. Ide na bolje, mislim da ću biti spreman za dva-tri tjedna - dodao je hrvatski branič.

Mogao bi propustiti prvu utakmicu nastavka Bundeslige protiv Borussije Dortmund, ali što je najvažnije bit će potpuno spreman za utakmice protiv Atletica u Ligi prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.