Obavijesti

Sport

Komentari 72

Bilić progovorio ruski: Mi igrali haroš meč, ali to je čampionat

Bilić progovorio ruski: Mi igrali haroš meč, ali to je čampionat
2

Bivši hrvatski izbornik pobjedom je krenuo u rusko prvenstvo, a nakon utakmice pred kamerama je pokazao koliko je u kratkom vremenu uspio naučiti ruski jezik

VIDEO

Slaven Bilić prije manje od mjesec dana preuzeo je moskovski Lokomotiv i već na samom startu avanture po Rusiji priznao je kako bi mu najveći problem mogao biti jezik. Rusi ne pričaju engleski, a Slaven ne priča ruski. No da je prionuo učenju od prvog dana, Slaven je pokazao nakon prvenstvene pobjede Lokomotiva protiv Mordovije (3-2) u njegovom debiju.

- To je čampionat. Mi igrali jedan haroš meč. Ja mislim da mi zaslužili tri bod. U prvi tajm Mordavija je polučila jedan eurogol, ali moji igrakovi su pokazali karakter. Bistro su se vratili s tri krasna gola - počeo je Bilić u pričati na ruskom nakon utakmice. No ubrzo je shvatio da se previše muči pa nastavio na hrvatskom s ruskim naglaskom.

- Znali smo da u drugi tajm će biti teško na standarde, na šuteve, udarce i sami smo se doveli u situaciju da je problematična jer smo prije mogli zabiti četvrti gol i riješiti pobjednika. Rezultat je zadovoljavajući, ali naš cilj nije pobijediti Mordoviju nego biti u vrhu ruskog čampionata - rekao je trener Lokomotiva Bilić nakon utakmice te uz smijeh pitao novinara:

- Dobar ruski, ha?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Simpatična gesta bivšeg hrvatskog izbornika kojom je, sigurni smo, 'kupio' veliku većinu navijača Lokomotiva, a i pokazao određenu dozu poštovanja prema klubu i zemlji u kojoj radi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu