Obavijesti

Sport

Komentari 101

Chelsea je golom Ivanovića u produžetku izbacio Liverpool

Chelsea je golom Ivanovića u produžetku izbacio Liverpool
7

Golom Branislava Ivanovića u četvrtoj minuti produžetka na Stamford Bridgeu momčad Josea Mourinha svladala je Liverpool i plasirala se u finale Liga kupa...

VIDEO

Nakon što je prva utakmica engleskog polufinala Liga kupa na Anfieldu završila 1-1 , odigran je i uzvrat na Stamford Bridgeu . U odličnoj utakmici visokog tempa slavili su domaćini 1-0 golom Branislava Ivanovića u četvrtoj minuti produžetka.

Od prve minute Liverpool je bio bolja momčad u Londonu i nekoliko puta prijetio preko Sterlinga , no uvijek je nedostajao pravi udarac koji bi prošao i pokraj odličnog Courtoisa .

U 23. minuti Škrtel je u startu na Costu u šesnaestercu stao Brazilcu sa španjolskom putovnicom na stopalo , a igrači i kompletna klupa domaćina tražila je penal , no glavni sudac Michael Oliver samo je odmahnuo rukom .

Coutinho je sedam minuta kasnije napravio pravi slalom kroz sredinu obrane Chelseaja , no njegov udarac ponovno je obranio belgijski golman . S druge pak strane nekoliko dobrih obrana imao je i njegov sunarodnjak Mignolet pa se na odmor otišlo bez golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Visoki ritam i nervoza na travnjaku

U 59. minuti Hazard je napravio sličnu stvar kao Sterling u prvom poluvremenu, no niti njegov udarac nije završio u golu. Mignolet i dvije minute kasnije odlično nogom brani udarac Coste koji se odbio od Škrtela , a u 66. minuti Henderson je igrao rukom i trebao zasluženo dobiti drugi žuti karton, no Oliver mu je ' progledao kroz prste '.

Obje su ekipe u visokom ritmu tražile gol do zadnje sekunde četvrte minute sudačke nadoknade, no nije bilo golova te se otišlo u produžetke .

U četvrtoj minuti nastavka Mariju Balotelliju je pobjegao Branislav Ivanović i u skoku neometan glavom pogodio za 1-0 . Bio je to gol za pobjedu i prolazak u finale Liga kupa jer 'redsi' nisu uspjeli izjednačiti iz nekoliko dobrih prilika. U 100. minuti Henderson je ostao sam, ali glavom je pucao nekoliko centimetara pokraj gola .

Chelsea će svog protivnika u finalu saznati sutra kada drugi polufinale igraju Tottenham i Sheffield United , a spomenimo i kako je Dejan Lovren cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuvne igrače .

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu