Obavijesti

Sport

Komentari 27

Iznenađenje u Koprivnici; Split bolji od Zagreba, Rebić junak

Iznenađenje u Koprivnici; Split bolji od Zagreba, Rebić junak
8

I drugi put u manje od mjesec dana Split je na Parku mladeži pobijedio Zagreb. Ovog puta završilo je 4-1 za Split. Junak je bio Rebić s dva gola i asistencijom

VIDEO

Odigrane su tri utakmice 23. kola Prve HNL, a najveće iznenađenje napravila je Cibalija koja je pobijedila u Koprivnici Slaven Belupo 2-0 i tako onemogućila 'farmaceute' da dođu do prve proljetne pobjede.

Cibaliji je put do pobjede olakšao Alen Maras koji je u prvih 25 minuta dobio dva žuta i tako zaradio prije vremeni odlazak u svlačionicu. Drugi žuti karton dobio je tako što je rukom obranio gol Slavena. Vinkovčani su osim igrača više dobili i penal, a siguran realizator bio je Tomislav Mazalović.

Samo deset minuta kasnije Cibalija je zabila. Gol za 2-0 i kasnije se pokazalo konačni rezultat zabio je Petar Mišić.

Rebić potopio Zagreb

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I drugi put u manje od mjesec dana Split je na Parku mladeži pobijedio Zagreb. Ovog puta završilo je 4-1 za Split.

Domaćini su poveli golom Rebića u 16. minuti. Zagreb se u igru vratio u 51. minuti golom Aburahimija. Novo vodstvo Splitu samo šest minuta kasnije svojim drugim golom donosi Rebić. U 61. minuti Rebić je izborio penal koji je u gol pretvorio Henri Belle.

U 86. minuti Rebić je i asistirao za gol. Strijelac za uvjerljivih 4-1 bio je Ante Erceg.

Trener Splita Zoran Vulić bio je sretan jer je njegova momčad nakon tri utakmice napokon zabila gol.

- Kad igramo onako kako smo se dogovorili, onda nema straha i nitko nam se ne može suprostaviti. Sretan sam jer se ovako Ćiru Blaževića ne dobija svaki dan - rekao je Vulić i pohvalio Antu Rebića.

- Šteta što se tog momka minorizira, neću nikome sugerirati, ali taj momak doista zaslužuje puno veću pozornost nego što ju dobiva - rekao je Vulić.

Biranim riječima o mladom napadaču Splita govorio je i Ćiro Blažević

- Split u svojim redovima ima vraga koji kuca na vrata reprezentacije. Ja inače jako pazim što ću reći, ali se ne ustručavam reći da je on najbolji igrač lige. Ima još prostora za napredak i on je budući reprezentativac - rekao je Ćiro, a onda na pitanje hoće li ga Mamić odvesti u Dinamo povikao:

- Pa može li jedna press konfrencija završiti bez pitanja o Mamiću?

Ante Rebić postigao je dva gola, asistirao za jedan , a na njemu je napravljen penal kojeg je Belle pretvorio u gol. Skromni Rebić nije išao po hat-trick nego je izvođenje prepustio Belleu.

- Belle se dobro osjećao i nije bilo razloga da mu ne prepustim izvođenje penala. Važno je da smo dobili, a i sretan sam zbog prijatelja Ercega koji je zabio gol. Ako ovako nastavimo brzo ćemo se vratiti u vrh ljestvice - zaključio je Rebić.

Prva pobjeda Keka na klupi Rijeke

Na Kantridi je Rijeka preokretom došla do prve proljetne pobjede. Pobijedili su Inter 2-1. Gosti su poveli u 1. minuti golom Oršića, ali Riječani su to vodstvo okrenuli već u prvom poluvremenu. U 20. minuti zabio je Kreilach, a za 2-1 je pogodio Cesarec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu