Obavijesti

Sport

Komentari 44

Henriquez se odmorio: Zbog Lige prvaka sam došao ovdje

Henriquez se odmorio: Zbog Lige prvaka sam došao ovdje
1

Angelo Henriquez nakon osvajanja Copa Americe želi s Dinamom ući u skupine Lige prvaka. Jedan je san Angelo ostvario početkom srpnja, a sad želi onaj drugi

VIDEO

Prije dva mjeseca otputovao je u Čile sa željom da ispuni jedan san. Otišao je osvojiti Copa Americu, a onda je odmah obećao povratak i “napad” na skupine Lige prvaka s Dinamom. Jedan je san Angelo Henriquez ostvario početkom srpnja, a sad želi ostvariti onaj drugi.

- U Zagreb sam došao da bih s Dinamom igrao Ligu prvaka. To je moja velika želja - rekao nam je nakon utakmice protiv Intera Čileanac.

Nije prošle subote bio u kadru, napokon je dobio zasluženi odmor, ali mogao je uživati u “petardi” i dobroj partiji svojih suigrača.

- Bili su sjajni. Hodžić je zabio super gol - dodao je Angelo i ponovno se vratio na ono što “plave” čeka večeras kad u Maksimir stiže Molde.

- Znamo da nas čeka jako težak posao - kaže plava devetka.

Prošle je sezone, njegove prve u Maksimiru, zabio 20 golova u prvenstvu. Zbog pripreme za Copa Americu propustio je dva posljednja kola HNL-a, pa na kraju nije bio prvi strijelac lige. Njegovi su golovi bili ključni i za osvajanje Kupa. S četiri je komada spasio Dinamo od blamaže u Opatiji, a zabio je i odlučujući gol protiv Rijeke u polufinalu.

Jedan je gol zabio Astri i dva Salzburgu u Europskoj ligi, sa zabijanjem u Europi nastavio je u prvoj utakmici drugog pretkola protiv Fole Esch.

- Lijepo mi je tu. Dinamu želim pomoći da uđemo u skupine. Bio sam umoran na samom početku sezone. Baš mi je dobro došla ta utakmica pauze protiv Intera. Uspio sam se malo odmoriti - rekao je Henriquez.

Doista, Angelo može biti za primjer mnogim igračima u svlačionici Dinama. Praktički se bez dana odmora vratio “plavima” pomoći u pohodu na Ligu prvaka. Plan je bio da ga se ne koristi u prve dvije utakmice protiv Fole jer je u Maksimir došao samo nekoliko dana nakon osvajanja Copa Americe. No “zagustilo” je i Henriquez je odmah morao u vatru.

Zaigrao je odmah u derbiju protiv Hajduka. Krznar, koji je tada mijenjao Mamića, bio je oduševljen Angelovom željom da igra odmah u prvoj utakmici sezone. Pjaca - Soudani - Henriquez, pakleni trojac za rješavanje norveškog prvaka. Angela nije bilo lani protiv Aalborga. Tek je kasnije došao u Maksimir. On bi bez sumnje zabio jednu od onih velikih prilika u Zagrebu, ali Skandinavci su zato sad “njegovi”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu