Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ćiro: Nemam koga uvesti osim pomoćnika. Mogli i gore proći

Ćiro: Nemam koga uvesti osim pomoćnika. Mogli i gore proći
1

Trener Zadra Ćiro Blažević djelovao je nemoćno nakon visokog poraza od Splita (3-0) u Parku mladeži, prvog otkako je došao na klupu. Mogli su i gore proći, smatra

VIDEO

Ćirina serija na klupi Zadra završila je u Parku mladeži. Split je briljantnom izvedbom došao do pobjede 3-0 u posljednjoj utakmici 10. kola MAXtv Prve lige. Dovoljno za zabrinutost Miroslava Blaževića.

- U tužnom sam stanju jer sam večeras konstatirao kako moja momčad nije dorasla protivniku i ovaj rezultat je logičan slijed toga. Mogli smo proći i puno gore. Imali smo jednu prigodu u prvom dijelu, vjerojatno bi bilo puno teže Splitu da smo zabili, ali ne vjerujem da smo mogli napraviti nešto vitalno - rekao je Ćiro nakon utakmice.

Splitovci su poveli u 45. minuti golom Nine Galovića, već početkom nastavka povisio je Marko Rog, a visokih 3-0 postavio Sokol Cikalleshi osam minuta prije kraja.

- Razlika je evidentna. Oni s klupe uvode sve boljeg od boljega, a ja nemam koga osim pomoćnog trenera. Split ima koncentraciju kvalitete i uvijek može dati impuls uvođenjem kvalitetnih igrača. Zasluženo su pobijedili, natjerali su nas da se branimo silom prilika - kaže Blažević, koji ne vjeruje kako su se njegovi igrači uspavali nakon tri pobjede.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ono što ga više plaši jest raspored. U naredna četiri kola gostuje kod Osijeka i Zagreba, a na Stanove im dolaze Dinamo i Hajduk.

- Ne smijem ni pomisliti na raspored. Bojao sam se i Lokomotive, ali smo naišli na lošu Lokomotivu koja nije bila na svom nivou. Ostaje nam borba, bila bi pogreška ponoviti ovakav pristup. Moramo vratiti natjecateljsku formu Hrgoviću i Weitzeru koji nisu prošli pripreme. Ostaje nam puno posla da zadržimo status prvoligaša. Bile su iluzije da ćemo se mi boriti za nešto više, to je jedina istina, sve ostalo je Mika-Pera-Laza.

Na drugoj strani, Ivan Matić je dočekao prva tri boda poslije ispadanja iz Europske lige. Prošlo je više od mjesec dana...

- Utakmica je ponudila ono što smo očekivali. Mi smo reagirali na pravi način, no nisam u potpunosti zadovoljan. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama izgledati kao u drugom poluvremenu protiv Zadra. Sretno smo dali prvi gol, kasnije smo se digli i kontrolirali utakmicu do kraja.

Lani je iz prekida zabijao Glumac, ove godine Nino Galović...

- Nije važno tko zabija, važno je da nastavimo s dobrim rezultatima. Nakon gradskog derbija i Kupa, ovo je potvrda da se dižemo i vjerujem da ćemo tako i nastaviti.

Galović je, nakon Hajduka, zabio i Zadru.

- On u kontinuitetu igra dobro i ne iznenađuje njegov doprinos u fazi napada - zaključio je Matić.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka