Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ćiro se vraća u Kranjčevićevu: "Momčad Zadra galvanizirana"

Ćiro se vraća u Kranjčevićevu: "Momčad Zadra galvanizirana"
1

Tomislav Ivković očekuje tešku utakmicu jer u Zagreb dolazi Zadar kojeg je probudio dolazak Ćire Blaževića. Lokomotiva nema dobra iskustva protiv zadarskog kluba

VIDEO

Zadar je prošle godine pobijedio Lokomotivu s 3-1 u gostima, čime je poslao pravo upozorenje za novo gostovanje, ovaj put u Kranjčevićevoj ulici (petak, 18 sati). 

- Sjećam se da smo ušli u utakmicu podcjenjivački i opušteno. Dok smo došli k sebi, već smo gubili 3-0 - objasnio je Tomislav Ivković. Trener Lokomotive baš zato ne misli da će njegovi igrači sporo ući u novi ogled sa Zadrom. 

- Momčad Zadra je motivirana i galvanizirana dolaskom legendarnog Ćire Blaževića, na mojim igračima je da pokažu veliku volju i uspjeh jer od ove utakmice mnogo toga može krenuti prema gore ili dolje.

Ivković je sam priznao da je krivac za posljednji poraz od Zadra, ali ovaj put je poduzeo sve što je mogao uoči utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da je na igračima na koji način će odraditi posao, no ja mislim da nema razloga da ne nastavimo kontinuitet dobrih utakmica i da dalje skupljamo bodove.

Ivković se odlučio za promjenu na golu. Ispred Olivera Zelenike prednost je dobio Simon Sluga


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu