Obavijesti

Sport

Komentari 14

Conte jedva čeka odmor: Juve na gostovanju kod Sampdorije

Conte jedva čeka odmor: Juve na gostovanju kod Sampdorije
1

Juveov trener pred medije je poslao svoj liječnički tim, tijekom tjedna je produžio ugovor s klubom, a nakon prošlog susreta s Cagliarijem zavapio je da čeka odmor

VIDEO

Sampdoria već deset susreta u nizu ne zna za pobjedu, no unatoč tome Rossijeva je momčad zadržala status prvoligaša. Veliko slavlje zbog ostanka uljepšati će gostovanje prvaka Juventusa na Ferrarisu, no za dobar rezultat Sampdoria će morati pokazati znatno više nego u posljednjim utakmicama. 

Početkom kalendarske godine obrana Sampdorije djelovala je neprobojno, no to više nije slučaj. Isto tako, otkako se počelo pričati o odlasku mladog golgetera Icardija u Inter, on djeluje gotovo neprimjetno na terenu.

Rossi se nada dobroj utakmici protiv Juventusa: 

- Sutra nas čeka fešta za momčad i navijače, no ne smijemo zaboraviti da se susrećemo s najsnažnijom ekipom u Italiji. Ovo je posljednja utakmica aktualne sezone i o novom ciklusu razmišljati ćemo kasnije. Kada smo izgubili tenzije počeli smo igrati loše. Nadamo se da ćemo protiv Juventusa moći probuditi svih, a ne samo Icardija.

Sampdorijin trener u ovom susretu ne može računati na suspendiranog veznjaka Renana koji je zaradio isključenje u prošlotjednom susretu s Laziom, a i dalje mu nedostaju i ozlijeđeni braniči Costa i Rossini, te veznjak Krstičić.

Juventus je već proslavio naslov prvaka, a dodatan razlog za zadovoljstvo navijačima donio im je tijekom tjedna trener Conte koji je odlučio ostati u klubu i sljedeće sezone. Završnu utakmicu sezone Conteov će Juventus odigrati u Genovi protiv tradicionalno neugodnog suparnika. Naime, ove sezone je Sampdoria slavila protiv Juventusa u Torinu, a u posljednjih devet međusobnih susreta Juventus je tek jednom ostvario pobjedu.

Conte nastavlja preskakati konferencije za novinare, a nakon šta je prethodno u tu svrhu koristio suradnike Alessija i Carreru, sada je pred novinare poslao liječničku službu predvođenu Tenconeom: 

- Pepe je bio naša glavna preokupacija ove godine. Sada se polako vraća programima, no još je teško reći kada će biti potpuno spreman. Vratiti će se snažniji nego prije.

Sam trener se nakon prošlotjednog susreta s Cagliarijem osvrnuo na posljednje kolo: 

- Čeka nas još utakmica sa Sampdorijom, a onda ćemo uživati u odmoru. Iza mene su tri naporna radna ljeta i imam potrebu za odmorom.

Susret sa Sampdorijom zbog suspenzije će propustiti mladi veznjak Pogba, a zbog ozljeda Conte ne računa na napadače Bendtnera i Pepea, braniča Barzaglija i veznjaka Asamoaha. Očekuje se da će u vrhu napada uz Vučinića zaigrati Matri.

 Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka