Obavijesti

Sport

Komentari 99

Čop: Ovo je bilo šampionski! U šoku sam, "cirkus" utakmica...

Čop: Ovo je bilo šampionski! U šoku sam, "cirkus" utakmica...
11

Mi smo još u prvom dijelu praktički bili na kupanju s mirisom soli. Ali onda smo u nastavku, da se tako izrazim, pokazali m***, rekao je Duje Čop, dvostruki strijelac

VIDEO

Rijetko viđeno slavlje u Dinamovoj svlačionici. Tko je god ušao, bio je zaliven. Pjesma, uzvici "to", čuli su se još 20-ak minuta nakon kraja derbija u kojem je Dinamo u infarktnoj završnici dobio 3-2.

Devetorica igrača Dinama derbi su gledala iz svečane lože poljudskog stadiona. Svi su bili u deliriju nakon pobjedničkog gola.

- Još sam u šoku. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Mislim da nitko nikad nije preokrenuo 2-0 na Poljudu, pa ni neki svjetski klubovi - rekao je Duje Čop, koji je s dva gola Hajduku došao do sedam golova u derbijima protiv "bilih".

- Valjda sam sad pokazao da vrijedim. Mi smo još u prvom dijelu praktički bili na kupanju s mirisom soli. Ali onda smo u nastavku, da se tako izrazim, pokazali mu**. Ovo je čudesno. "Cirkus" utakmica. Ma prava šampionska utakmica - dodao je Duje.

Ante Ćorić bio je jedan od pokretača preokreta.

- Bio sam sretan kad sam ulazio. Nisam osjećao pritisak. Baš sam bio opušten. Naravno da mi je ovo najbolji dan u životu - rekao je Ćorić koji je pokazao zavidnu tehniku.

- Uvijek se tako opustim na terenu.

- Nije bilo dobro u prvom dijelu, ali smo i nakon 2-0 vodstva Hajduka vjerovali da se možemo vratiti. Trener nas je bodrio s klupe i znao sam da možemo barem do boda. U završnici smo dodali gas i pokazali snagu - rekao je Domagoj Antolić, a Josip Pivarić je dodao:

- Ovo mi je najluđa utakmica u životu.

Dinamovci su se ukrcali u autobus, a smiješak s lica nije silazio ni Soudaniju. Dizao je Alžirac palac gore. On je s tri asistencije bio jedan od velikih Dinamovih junaka.

Anđelković: Žao nam je zbog navijača...

S druge strane, tužan je pred novinare izašao Mislav Anđelković.

- Sad smo pričali u svlačionici. Žao nam je, najviše zbog navijača. Bili smo fizički i emotivno iscrpljeni nakon Dnjipra, ali večeras smo veći dio utakmice dobro izgledali. Maglica je zabio za 3-0, svirali su zaleđe. Ne znam je li bilo jer je lopta na putu prema golu dirala jednog igrača Dinama i to se ponekad ne svira - rekao je Anđelković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka