Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dinamo je otišao na pripreme u Sloveniju, igrat će tri utakmice

Dinamo je otišao na pripreme u Sloveniju, igrat će tri utakmice
4

Dinamo će u 2. pretkolu Lige prvaka igrati protiv litavskog Žalgirisa. "Modri"su otišli na pripreme u Sloveniju gdje će igrati protiv Petrolula, Rostova i Maccabi Tel Aviva...

VIDEO

Nogometaši Dinama nakon popodnevnog treninga u srijedu otišli su na pripreme u Sloveniju. Tamo će biti do 6. srpnja i odigrati tri prijateljske utakmice, objavio je klub.

Dinamo će danas odigrati prvi pripremni susret, a protivnik će im biti rumunjski Petrolul. Protiv osvajača ruskog kupa Rostova "modri" će igrati 1. srpnja, a posljednja provjera uoči povratka u Zagreb bit će utakmica protiv izraelskog prvaka Maccabija.

Marcelo Brozović naknadno se priključio "modroj" momčadi nakon što se vratio s reprezentacijom iz Brazila. Dinamu će se priključiti Lee Addy i Jeremy Taravel koji se oporavljaju od ozljede, a Junior Fernandes još će malo pričekati. On se oporavlja od loma noge. El Soudani je na SP-u s reprezentacijom Alžira.

Dinamo je saznao protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka. Naš jedini predstavnik u najelitnijem klupskom natjecanju izvukao je  litavskog predstavnika, Žalgiris.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamove utakmice u Sloveniji:

  • 26. lipnja: Dinamo - Petrolul
  • 1. srpnja: Dinamo - Rostov
  • 5. srpnja: Dinamo - Maccabi

Dinamovi igrači na pripremama:

  • Antonijo Ježina, Marko Mikulić, Kristijan Jajalo, Ivo Pinto, Jerko Leko, Luka Capan, Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Leonardo Sigali, Josip Pivarić, Luis Ibanez, Arijan Ademi, Jakov Biljan, Goncalo Santos, Ante Ćorić, Franko Andrijašević, Domagoj Antolić, Said Husejinović, Paulo Machado, Marko Pjaca, Ivan Fiolić, Armin Hodžić, Dejan Radonjić i Duje Čop.

*Marcelo Brozović priključio se naknadno, a u Sloveniju će doći Lee Addy i Jeremy Taravel koji se oporavljaju od ozljede. Soudani je na SP-u u Brazilu s Alžirom, a Junior Fernandes još se oporavlja od loma noge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi