Obavijesti

Sport

Komentari 887

Lokomotiva do 81. vodila 3-1, Dinamo je na kraju pobijedio!

Lokomotiva do 81. vodila 3-1, Dinamo je na kraju pobijedio!
17

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 4-3 u 2. kolu HNL-a u Kranjčevićevoj. "Lokosi" su imali 3-1 do 81. minute. Pjaca vraća nadu, a Soudani s dva gola donosi tri boda...

VIDEO

Lokomotiva je do 81. minute utakmice imala 3-1 protiv bezidejnog Dinama u Kranjčevićevoj ulici. Ante Budimir zabio je prvacima tri komada u 38. minuta, "modra" obrana imala je slobodan dan, napadači su bili na godišnjem, a onda dramatično drugo poluvrijeme i 4-3 pobjeda Dinama na krilima dvostrukog strijelca Soudanija.

Nevjerojatna utakmica u Kranjčevićevoj ulici pred više od 5000 navijača. Ante Budimir briljirao je u prvom dijelu zabivši tri gola Dinamu od kojih je prvi bio remek-djelo. Okrenuo je Budimir danas katastrofalnog Sigalija na centru, povukao i zabio pod prečku. Dinamo se vraća uz pomoć Čalušića koji zabija u svoju mrežu.

Ali Lokomotiva ne staje. Budimir do kraja prvog dijela zabija još dva gola za 3-1.

Lokomotiva se sjajno branila, Tomislav Ivković odlično je to posložio, a trostruki strijelac, Ante Budimir, 15 minuta prije kraja mogao je riješiti utakmicu. Od Sigalija se lopta odbija kao od debla, Budimir izlazi pred golmana Dinama, ali promašuje. To će se pokazati kao ključan promašaj. Marko Pjaca u 81. zabija za 2-3. 

Pjaca je zabio i na posljednjoj utakmici Lokomotive i Dinama, no tada je zabio Dinamu na Maksimiru za remi Lokomotive. Soudani dvije minute prije kraja šalje loptu iza leđa Zelenike i sad je već nastala panika u redovima "lokosa".

Jedan od posljednjih napada. Lopta je kod Soudanija. Nitko od igrača Lokomotive ne usudi ga se napasti. Alžirac se zabija među trojicu, četvoricu igrača, sve ih prolazi i zabija za gol. Nevjerojatan kraj utakmice u Kranjčevićevoj i pobjeda Dinama.

Budimir - pet golova u dvije utakmice

Ante Budimir (22) u sezonu je krenuo ronaldovski. U prvom kolu zabio je dva komada Osijeku u Gradskom vrtu, Lokomotiva je dobila 4-1. Potom je na red došao Dinamo. Tri gola u 38. minuta od kojih je prvi bio za pamćenje. Okrenuo je Budimir na centru Sigalija, sjurio se prema golu i zabio pod prečku... Majstorski.

HNL, 2. kolo:

  • Lokomotiva - Dinamo 3-4 (Budimir 14, 28, 38 / Čalušić (ag) 25, Pjaca 81, Soudani 88, 90)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 887
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu