Obavijesti

Sport

Komentari 40

Dinamo na Parku mladeži lovi 10. titulu, Split sanja Europu...

Dinamo  na Parku mladeži lovi 10. titulu, Split sanja Europu...
1

Dinamo je naša najbolja momčad pa nije niti čudno što su bez poraza. No treba računati na zakon velikih brojeva. Tradicije su tu da se ruše, rekao je Zoran Vulić

VIDEO

Dinamo od 19 sati u 31. kolu HNL-a gostuje na Parku mladeži protiv Splita. "Modri" love deseti naslov prvaka u nizu, a Split se potajno nada pobjedi koja bi održala njihovu nadu o četvrtom mjestu i Europi. Lokomotiva bježi splitovcima pet bodova. 

Dinamo ima druge planove. Završiti sezonu bez poraza i eventualnom pobjedom (tri boda na Parku mladeži osigurat će Zagrepčanima naslov) završiti HNL bez poraza. 

- Dinamo je naša najbolja momčad pa nije ni čudno što su bez poraza. No treba računati na zakon velikih brojeva. Tradicije su tu da se ruše - rekao je Zoran Vulić, koji ima dosta problema sa sastavom uoči utakmice.

- Nema nam druge, istrčat ćemo bez desnog beka. S desetoricom. Šalu na stranu, mogu ja pričati što hoću, ali odlučit će ono što igrači pokažu na terenu - dodao je Vulić.

Dinamo je pobijedio Split u obje utakmice na Maksimiru ove sezone. Na Parku mladeži na blagdan Svih svetih nije bilo pobjednika (0-0).

- Ne razmišljamo o potvrdi naslova. Idemo odigrati što bolje, titula će doći. Split raste u formi, o Vuliću znamo sve. Ovo će biti sjajna predigra za finale Kupa. Dinamu je gostovanje na Parku mladeži jedno od najtežih - rekao je Zoran Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu