Obavijesti

Sport

Komentari 181

Dinamo sad ide u privatizaciju: Mamić može okupiti investitore

Dinamo sad ide u privatizaciju: Mamić može okupiti investitore
1

Zdravko Mamić nije toliko bogat da kupi Dinamo ali mogao bi okupiti investitore u zagrebački klub. Prvi je put o privatizaciji progovorio na skupštini u prosincu 2013.

VIDEO

Mamić je prvi put o privatizaciji progovorio na skupštini u prosincu 2013. Prošlo je devet mjeseci, a Izvršni odbor je u ponedjeljak odlučio da Dinamo ide u privatizaciju.

- Moramo ići u privatizaciju jer nemamo drugog izlaza. Moramo preživjeti jer bez svježega kapitala staje mašinerija. Ne možemo se pomiriti s tim da životarimo - rekao je za Sportske novosti predsjednik “plavih” Mirko Barišić.

Prvo bi se trebala napraviti procjena vrijednosti klubaU cijenu ne ulazi samo momčad koja vrijedi gotovo 48 milijuna eura. 

Teško je u ovom trenutku odrediti cijenu hrvatskog prvaka, a za tri tjedna bi stručnjaci trebali Izvršnom odboru predočiti paket projekta privatizacije. Klub bi navodno prvo trebao biti ponuđen članovima, a nakon toga će s ponudom krenuti na slobodno tržište.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zdravko Mamić je nekoliko puta ponovio da nije toliko bogat da klupi Dinamo, ali sa svojim bi jakim vezama lako mogao okupiti investitore i postati suvlasnik kluba iz Maksimira. U HNL-u je zasad preoblikovano šest klubova, a čini se da isti scenarij slijedi i Dinamu. Čeka se reakcija navijača i Grada Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 181
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...