Obavijesti

Sport

Komentari 149

Mamić: Ovo je najgori Dinamo u mojoj eri, igrali smo loše...

Mamić: Ovo je najgori Dinamo u mojoj eri, igrali smo loše...
2

Strašno sam razočaran načinom kako smo igrali jer nije problem pogriješiti ili krivo dodati. Ali nezalaganje i nepoštivanje zahtjeva nećemo tolerirati, kaže Mamić

VIDEO

Nogometaši Dinama su danas, u sklopu priprema u Španjolskoj, odigrali prijateljsku utakmicu protiv bugarskog Litexa na Pinatar Areni. 'Modri' su izgubili 3-1, a jedini strijelac bio je Junior FernandesDo sad su na pripremama u Španjolskoj odigrali tri utakmice: pobijedili su Piast Gliwice 2-1, remizirali s CSKA 0-0 te izgubili od Stromsgodseta 2-0.

Dinamo je u susret krenuo u 4-2-3-1 formaciji, a utakmicu su počeli Eduardo - Stojanović, Benković, Goncalo, Musa - Pavičić, Šovšić - Rog, Ćorić, Fernandes - Hodžić.

Dinamo je bio bolja momčad u prvom poluvremenu i imao je nekoliko sjajnih prilika preko Fernandesa, Hodžića i Roga, a većinu akcija je pokretao Šovšić. Međutim, na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0-0.

U nastavku utakmice Bugari su ti koji su prvi zabili. Inače, Litex je izbačen iz prve lige nakon što su u derbiju s Levskim zbog lošeg suđenja napustili teren. Žalba im je u tijeku, a ne zna se još hoće li od ljeta igrati u prvoj ili drugoj bugarskoj ligi.

Malinova je Bugare doveo u prednost u 51. minuti nakon što je glavom zabio Eduardu. Dinamo je napravio par izmjena, ušli su Šemper, Soldo, Matel i Sosa, a izjednačenje je došlo u 62. minuti kada je Junior Fernandes golom iz kornera na prvu stativu poravnao na 1-1.

No samo minutu kasnije Litex povećava prednost na 2-1, a do 65. minute već je bilo 3-1. Deset minuta kasnije igru su napustili Rog i Hodžić, a zamijenili su ih Lovren i Fintić.

'Modri' su ponovo preuzeli kontrolu nad utakmicom, nizali prilike i prijetili, ali lopta nije htjela u mrežu te je završilo 3-1.

Valja spomenuti kako se na ovoj utakmici nitko nije ozlijedio, a sljedeću će Dinamo igrati protiv Šahtara u petak.

'Ovo je najgora utakmica Dinama u mojoj eri'

Zoran Mamić nije bio zadovoljan nakon utakmice protiv Litexa. Trener Dinama bio je razočaran pristupom i nezalaganjem.

- Ovo je po meni najgora utakmica Dinama u mojoj eri. Nikada nisam vidio ovako loš Dinamo - rekao je Mamić za službenu stranicu Dinama nakon utakmice pa detaljnije objasnio:

- Strašno sam razočaran načinom kako smo igrali jer nije problem pogriješiti, krivo dodati ili nešto slično. Ali nezalaganje, nepoštivanje zahtjeva i slično nećemo tolerirati.

- Radili smo totalno drugačije od onoga što smo im danas pokazivali na video analizi, i to ne jedan igrač nego 90 posto njih - oštar je bio Mamić pa nastavio:

- To je ono što me razočaralo i zabrinulo. Sigurno će biti posljedica u mom odnosu prema igračima kao i u donošenju odluka. U svakom slučaju, neće biti starih zasluga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani