Obavijesti

Sport

Komentari 27

Eduardo ozlijeđen, a na gol će u derbiju stati kažnjenik Ježina

Eduardo ozlijeđen, a na gol će u derbiju stati kažnjenik Ježina
1

VRATIO SE SOUDANI Junak poljudskog derbija i najveća briga Zorana Mamića, Soudani, otišao je posjetiti bolesnog oca. Eduardo je nakon Lokomotive šepao...

VIDEO

Eduardo je bio junak zadnjeg derbija Dinama i Hajduka, bila je to njegova najbolja partija na golu “modrih”. Skidao je čuda na Poljudu, ali pitanje je hoće li Portugalac ovaj put braniti protiv Hajduka.

Iz svlačionice je nakon utakmice protiv Lokomotive izašao šepajući, vidjelo se da ga noga boli, ni sam nije znao je li riječ o ozbiljnijoj ozljedi. Nije izgledalo dobro, Portugalac je upitan za subotnji derbi. To je prije derbija i najveća briga za Zorana Mamića.

Novih ozljeda nema, nema ni kartona, ali problema ima s golmanima. Kao i cijele sezone. Ako Eduardo ne bude mogao, na gol će Antonijo Ježina, koji se protiv Lokomotive vratio na klupu nakon što je platio 10.000 eura zbog kašnjenja na avion za London.

El Soudani propustio je nedjeljnu utakmicu. Otišao je u Alžira u posjet bolesnom ocu, no vratio se već u nedjelju navečer. Stanje s ocem je malo bolje i Alžirac neće propustiti subotnju utakmicu. Jučer su dinamovci imali slobodan dan, a do subote i derbija svaki će dan trenirati u terminu utakmice, u 15 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk u Maksimiru nije slavio dugih sedam godina, ali je Damir Burić u obje utakmice ove sezone iznenadio Zorana Mamića. Oba puta Splićani su bili ravnopravni, gledajući drugo poluvrijeme splitskog derbija, i puno bolji.

Na posljednji je, splitski derbi, Dinamo došao umoran jer je tri dana prije te utakmice u Maksimiru pao Arsenal. Sad umora neće biti, utakmica u Kupu protiv Intera odgođena je i Mamić se može fokusirati na derbi u koji “bili” ulaze samo s bodom manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...