Obavijesti

Sport

Komentari 11

Engleska-Nizozemska zbog nereda u Londonu je otkazana

Engleska-Nizozemska zbog nereda u Londonu je otkazana
8

Engleski nogometni savez (FA) je procijenio da ne može jamčiti sigurnost 70.000 navijača koji su trebali prisustvovati utakmici Engleske i Nizozemske na Wembleyju

VIDEO

Sa žaljenjem javljamo da je sutrašnja prijateljska utakmica protiv Nizozemske na Wembleyju otkazana, objavio je u utorak u priopćenju Engleski nogometni savez (FA) koji je odlučio da se prijateljska utakmica između Engleske i Nizozemske na Wembleyju neće odigrati zbog uličnih nereda u Londonu.

Za utakmicu je prodano 70.000 karata, no FA je procijenio da ne može jamčiti sigurnost navijača na ulicama Londona koji je posljednjih nekoliko dana u općem kaosu.

Nizozemska reprezentacija dobila je informaciju o odgodi u domovini tako da Oranje nije ni otputovao za Englesku.

"Neredi u Londonu toliko su velikih razmjera da je sva policija usmjerena na njih. S obzirom da tako veliki događaj kao što je internacionalna utakmica na Wembleyju zahtjeva prisutnost policije, odlučeno je da se ona neće igrati", stoji u priopćenju Nizozemskog nogometnog saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nerede je potaknula smrt taksista Marka Duggana prije tri dana koji je ubijen u četvrtak nakon razmjene vatre s policijom. Prije toga na ulicama Londona održavali su se mirni prosvjedi koji su prerasli u nasilje. Huligani su napali policiju, pljačkali trgovine i palili sve što im se našlo na putu.

Rooney preko Twittera pozvao na mir

Ovi neredi nisu normalni. Zašto bi ljudi ovo činili svojoj zemlji, svom gradu. Sramota ste za našu zemlju. Molim vas, stanite!, pozvao je napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney preko Twittera na mir u Londonu na što mu je jedan twitteraš odgovorio:

- Pale zato jer su bez posla i novaca, dok nogometaši zarađuje milijune. Eto zato!

Rooney mu nije ostao dužan.

- To što ne rade ne daje im za pravo da pale zgrade i provaljuju u stanove. Zato prestani pričati gluposti.

Odgođene tri utakmice Carling Cupa

Osim prijateljske utakmice Engleske i Nizozemske odgođene su i tri utakmice Carling Cupa (West Ham-Aldershot, Charlton-Reading, Crystal Palace-Crawley) koji su se trebali igrati danas (utorak) kao i svi javni događaji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet