Obavijesti

Sport

Komentari 84

Eurogol Fernandesa za prvo slavlje; Šifo spreman za 'bile'

Eurogol Fernandesa za prvo slavlje; Šifo spreman za 'bile'
1

Nogometaši Dinama upisali su prvu pobjedu u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. "Modri" su krasnim golom Juniora Fernandesa pobijedili Kuban 1-0

VIDEO

Manje od minutu, točnije 45 sekundi bilo je potrebno Junioru Fernandesu da s ruba šesnaesterca pogodi suprotne rašlje za pobjedu Dinama protiv Kubana, finalista ovogodišnjeg ruskog Kupa.

Zapljeskali su svi, od trenera Zorana do brata Zdravka Mamića koji je stigao pogledati drugu Dinamovu pripremnu utakmicu.

- Sjajan gol Fernandesa, puno je takvih zabio u Čileu, pa i u Dinamu (bečkoj Austriji), to mu je super za samopouzdanje - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice i dodao:

- Jako sam zadovoljan. Možda u ofenzivnom dijelu trebamo biti malo bolji, ali to će sigurno doći.

Bio je to moderan, europski Dinamo, a jedinu glavobolju Mamić mora imati, već po navici, od Jérémyja Taravela, koji je bio najveća opasnost po vlastiti gol.

Kako se "štopa" lopta pokazao je pomoćni trener Damir Krznar. Sjedivši na drvenom stolcu uz aut-liniju, jednu napucanu loptu zaustavio je glavom.

Srećom po "modre", Leonardo Sigali se oporavio, a za utakmicu protiv Hajduka bit će spreman Gordon Schildenfeld.

Sljedeću utakmicu Dinamo igra 2. srpnja, a protivnik će mu biti skopski Vardar kojemu je sportski direktor legendarni dinamovac Goce Sedloski. Igrat će se dvaput po 60 minuta, a Zoran Mamić na travnjak će poslati dvije momčadi koje će igrati po "poluvrijeme".

Dinamo - Kuban Krasnodar 1-0 (Fernandes 1')

  • Dinamo: Eduardo (od 30' Ježina) - Mățel, Šimunović, Taravel, Pivarić - Gonçalo, Machado, Ćorić - Soudani, Fernandes, Hodžić; drugo poluvrijeme: Ježina (od 61' Mikulić) - Pinto, Gonçalo (od 61' Benković), Musa, Barišić - Ademi, Gojak, Pamić - Çekiçi, Olmo, Pjaca
  • Kuban Krasnodar: Belenov - Manolev, Armas, Šunjić, Bugaev - Bukia, Tlisov - Khubulov, Ignatyev, Melgarejo - Balde (još su igrali: Xandao, Klešenko, Rabiu, Karetnik, Bataev, Konovalov, Tkačev, Bucur)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani