Obavijesti

Sport

Komentari 24

Glavina glavom donio pobjedu Slavenu, Scoria trebao pomoć

Glavina glavom donio pobjedu Slavenu, Scoria trebao pomoć
4

U drugoj utakmici drugog kola MAXtv Prve lige Slaven Belupo pobijedio je Zagreb 3-2 nakon što su se 'pjesnici' od gubitka 2-0 vratili na 2-2 i prijetili osvajanjem tri boda

VIDEO

Dvoboj momčadi koje su sezonu otvorile porazima završio je na strani Slaven Belupa. Zagreb se u Koprivnici vratio nakon minusa od dva gola, ali Dominik Glavina deset minuta prije kraja nakon kornera Filipa Ozobića glavom je zabio pobjednički gol za "farmaceute" i konačnih 3-2.

Elvis Scoria primio medicinsku pomoć

Dramatičan kraj utakmice nije dobro utjecao na živce Slavenova trenera Elvisa Scorije kojemu je na stadionu pružena pomoć i izmjeren tlak. Ipak, ništa ozbiljno, rekao je pomoćni trener Dragan Tadić nakon utakmice.

- Znali smo da nam je ova utakmica takoreći kvalifikacijska jer imamo težak raspored. Zagreb je odlično odigrao i bio dobar u posjedu, ali uspjeli smo pobijediti na mišiće - izjavio je.

- Moja ekipa još uvijek ima dječje bolesti. Stizali smo 2-0, stigli smo i onda smo iz jedne banalne greške primli treći gol. Imamo potentnost, ali nam treba još malo sazrijevanja - kazao je Dražen Medić, trener i predsjednik Zagreba.

Ubojiti start "farmaceuta"

Počelo je sjajno za domaćina koji se morao oporavljati od prošlotjednog teškog poraza u Maksimiru od Dinama (4-0). Već u četvrtoj minuti Ozobić ulazi u šesnaesterac gdje ga lagano povlači Kovačić, a sudac Marko Matoc bez puno razmišljanja pokazuje na penal. Precizan je s bijele točke za 1-0 bio Mateas Delić.

Samo 15 minuta poslije nešto više od tisuću gledatelja Gradskog stadiona dobilo je razlog za novo zadovoljstvo jer je Stjepan Geng sjajnim šutom s 20-ak metara pogodio samu malu mrežicu Livakovićeva gola za 2-0.

Povratak "pjesnika" pa Glavinina presuda

Nagovještaj bolje igre "pjesnika" donio je Gabrijel Boban drugim ovosezonskim golom poslije akcije po lijevoj strani u završnici prvog poluvremena.

S predaha je na travnjak izašao neki drugi, još odlučniji Zagreb pa je tako Lovro Medić već u 49. minuti mogao izjednačiti da je pogodio šut iz daljine, ali okvir nije pogodio. Zato je precizniji 20-ak minuta poslije bio njegov kolega u napadu Miroslav Konopek koji se briljantnim solo-potezom na desnoj strani kaznenog prostora riješio čuvara i pogodio bliži kut za 2-2.

Probao je Zagreb u valu šoka plavih doći i do sva tri boda, ali su umjesto toga primili treći gol deset minuta prije kraja koji je izborio Davor Vugrinec, a iskoristio Glavina za prvu pobjedu Slavena u sezoni.

MAXtv Prva liga, 2. kolo

  • Slaven Belupo - Zagreb 3-2 (Delić 4' (pen), Geng 19', Glavina 80' / 28' Boban, 70' Konopek)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu