Obavijesti

Sport

Komentari 149

Barcelona na Raketin pogon: Dijete mu poletjelo u zagrljaj

Barcelona na Raketin pogon: Dijete mu poletjelo u zagrljaj
7

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zabio je vodeći gol za Barcelonu u gostujućoj pobjedi kod Granade 3-1. Raketa je dodao i asistenciju, bio je među najboljima...

VIDEO

Briljantna utakmica Ivana Rakitića za Barcelonu. Hrvatski reprezentativac zabio je i asistirao u pobjedi "blaugrane" kod Granade 3-1 za povratak na jedan bod zaostatka za Realom, uz utakmicu više.

Raketa je doveo Barcelonu u vodstvo u 25. minuti. Luis Suárez obavio je pola posla probivši lijevi bok nakon što ga je Jordi Alba proigrao. Urugvajac je pucao prema golu, Cala je odbio do Rakitića koji je fino postavio nogu i zabio četvrti prvenstveni gol.

VIDEO

Prvi je to Rakitićev gol nakon 22. studenog, kada je bio strijelac protiv Seville (5-1), a posljednji gol uopće prije ovog zabio je Huesci u Kupu kralja 3. prosinca . Goal ga je proglasio igračem utakmice , pogledajte njegovu statistiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Suárez je povisio vodstvo "blaugrane" u 49. minuti nakon odlične asistencije Ivana Rakitića. Ipak, samo četiri minute poslije Granada se vratila u igru iz penala Frana Rica kojeg je skrivio Bartra .

Sjajnu predstavu Rakitić je okrunio novim proigravanjem Suáreza u 70. minuti koji ovaj put nije zabio, nego je dodao Lionelu Messiju koji je postigao 27. prvenstveni gol za konačnih 3-1.

VIDEO

Zanimljiv događaj zbio se nakon utakmice. Jedan od skupljača lopti prišao je Rakitiću i nije ga ispuštao iz zagrljaja sve do izlaska s travnjaka, što je dokaz koliko je hrvatski reprezentativac omiljen u Španjolskoj.

VIDEO

Dogovorio se s Ter Stegenom da mora proslaviti gol s njim

- Podigli smo se nakon komplicirane utakmice protiv Málage. Znali smo da se ovdje uvijek teško pobjeđuje . Napravili smo velik posao i zaslužili smo ovu pobjedu - rekao je nakon utakmice Rakitić pa objasnio zašto je pri proslavi gola potrčao u zagrljaj rezervnom golmanu Marcu-Andréu ter Stegenu:

- Već me nekoliko tjedana zeza da moram zabiti gol i, kad ga zabijem, da proslavim s njim, pa sam to i ispunio.

VIDEO

Detaljne statistike utakmice pogledajte na Goalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...