Obavijesti

Sport

Komentari 90

Gotovo je: Lovren je najskuplji stoper Liverpoola u povijesti!

Gotovo je: Lovren je najskuplji stoper Liverpoola u povijesti!
5

Englezi pišu kako će hrvatski reprezentativac u subotu obaviti liječnički na Anfieldu i potpisati za Liverpool. Southampton bi za Lovrena trebao dobiti čak 26 mil. eura...

VIDEO

Dejan Lovren (25) pakira kofere iz Southamptona i sprema se za potpis ugovora na Anfieldu. Engleski mediji pišu kako će hrvatski reprezentativni stoper u subotu obaviti liječnički pregled i potom potpisati za Liverpool na četiri godine.

Southampton bi za Lovrena trebao dobiti 26 milijuna eura. Dejan će tako postati najskuplji branič u povijesti Liverpoola, a njegov će transfer po cijeni bit će u vrhu transfera hrvatskih igrača, odmah iza onog Luke Modrića iz Tottenhama u Real.

"Redsi" u nedjelju putuju u Chicago na američku turneju, menadžer Brendan Rodgers, koji "lovi" Lovrena cijelo ljeto, rekao je kako očekuje Hrvata u avionu. 

Lovren je u nekoliko navrata izjavio kako se više ne vidi u Southamptonu, a klub je počeo pripreme bez našeg igrača. Čekala se samo službena ponuda Liverpoola i dogovor dvaju klubova. Lovren je treći igrač kojeg je Liverpool kupio od Southamptona. Na Anfieldu su već Adam Lallana i Rickie Lambert.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bišćan: Lovren je pravi čovjek za Liverpool

Dejan me je oduševio igrom u Southamptonu. Može se slobodno reći da je bio jedan od najboljih braniča Premiershipa. Za mene je to iznad svih očekivanja. Već je u prvoj sezoni bio sjajan, a meni je trebalo godinu i pol dana da se priviknem na sve. On je pravi igrač kakav treba Liverpoolu, rekao je nedavno Igor Bišćan.

Dobar posao 

Southampton je doveo Lovrena iz Lyona za 11 milijuna eura. Hrvatski branič odigrao je sjajnu sezonu za "svece", koji ga sad prodaju Liverpoolu za 26 milijuna eura. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener