Obavijesti

Sport

Komentari 27

Grbić skinuo penal, Vukas se oprostio remijem protiv Splita

Grbić skinuo penal, Vukas se oprostio remijem protiv Splita
4

Splitovci su u "derbiju svetog Duje" imali vodstvo 1-0 i penal, no Ivo Grbić skinuo je "panenku" Ercegu, a početkom nastavka Maloku je zabio za 1-1 na koncu sezone

VIDEO

Split je četvrti put u nizu odigrao utakmicu bez poraza protiv Hajduka, a ovaj je put to, prema svemu sudeći, bila i oproštajna Harija Vukasa na klupi "bilih". Splitski crveni i bijeli odigrali su 1-1 na Parku mladeži, pa će izabranici Zorana Vulića sezonu MAXtv Prve lige zaključiti na sedmom mjestu.

Domaćin je bio puno bolji protivnik u prvom poluvremenu, već u 16. minuti stigao je i do vodstva. Marko Rog ubacio je iz slobodnjaka za Miloša Vidovića koji glavom prosljeđuje loptu u mrežu za 1-0.

Utakmicu je praktički mogao riješiti Ante Erceg iz penala u 29. minuti. Bagarić je pao nakon duela s Bagarićem, Dalibor Mlakar pokazao je na penal, a mladi golman Hajduka Ivo Grbić pročitao je Ercegovu namjeru postizanja gola "panenkom" te je, nakon Slavena, skinuo penal i protiv Splita u kratkom vremenskom razdoblju kako se prometnuo u prvog golmana Hajduka.

Gosti su prvo poluvrijeme zaključili s jednim golom u mreži, a početkom nastavka odmah su izjednačili. Nakon četiri minute igre Fran Tudor s desne je strane ubacio na drugu stativu, a Elvir Maloku glavom je ugurao loptu u mreži. Bio mu je to tek treći gol u sezoni i drugi u prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon izjednačujućeg gola malobrojni gledatelji na Parku mladeži, među kojima je bio i veznjak Elchea i bivši hajdukovac Mario Pašalić, nisu mogli vidjeti pretjerano lijep nogomet ni izrazite prilike. Ipak, bijeg Ivana Prskala u sudačkoj nadoknadi skupo je stajao Branka Vrgoča koji je zbog faula u izglednoj prilici dobio crveni karton.

MAXtv Prva liga, 36. kolo:

  • Split - Hajduk 1-1 (Vidović 16' / Maloku 49')
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet