Obavijesti

Sport

Komentari 22

Hrvatska namučila europske prvakinje! Njemice minimalno

Hrvatska namučila europske prvakinje! Njemice minimalno
12

David je namučio Golijata, no nije ga ovaj put uspio pobijediti. Hrvatska je protiv favorizirane ženske selekcije Njemačke izgubila tek 1-0 u kvalifikacijama za EP

VIDEO

Čudo u Kranjčevićevoj! Ženska nogometna reprezentacija Njemačke, aktualni prvak Europe i četvrtoplasirana selekcija s ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, tek je minimalno pobijedila Hrvatsku, 60. reprezentaciju svijeta po Fifinoj rang-ljestvici u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2017.

Njemice su Hrvaticama u protekle dvije utakmice zabile ukupno 12 golova (pobjede 4-0 i 8-0), a kako je krenuo ogled u Zagrebu, činilo se da će izabranice Zvonimira Kolaka doživjeti novi potop. Alexandra Popp, naime, donijela je vodstvo gošćama već u petoj minuti.

No to nije obeshrabrilo "kockaste" djevojke koje su hrabro odolijevale njemačkim napadima, a osobito hrvatska golmanica Doris Bačić, koja se istaknula s nekoliko bravuroznih obrana. Imale su i domaće djevojke nekoliko opasnih napada, prijetile su Kristina Šundov i Martina Šalek, ali nisu zatresle mrežu.

Hrvatice su u prvom kolu svladale Tursku u Ankari 4-1 te s tri boda drže drugu poziciju u skupini 5, dok je Njemačka vodeća sa šest bodova iz dvije utakmice. Pobjednice osam skupina uz šest najboljih drugoplasiranih idu izravno na Euro u Nizozemskoj, dok preostale dvije drugoplasirane selekcije razigravaju za posljednje mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim Turske i Njemačke, u skupini s Hrvatskom još su i slabe Mađarice (Njemačka ih svladala 12-0) te Ruskinje, 20. na svijetu. Ponovi li Hrvatska izdanja kao u prva dva kola, možda se i uspije dokopati prvog velikog natjecanja od samostalnosti države.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića