Obavijesti

Sport

Komentari 193

Kovač: Napast ćemo Brazilce; Srna: Hrvati će biti ponosni...

Kovač: Napast ćemo Brazilce; Srna: Hrvati će biti ponosni...
12

Napast ćemo Brazil! Baš onako kako je to napravila Srbija. Možemo do povijesnog rezultata na otvaranju Svjetskog prvenstva, rekao je hrvatski izbornik Niko Kovač...

VIDEO

Niko Kovač i Darijo Srna izašli su pred novinare u 1 sat iza ponoći po našem vremenu sa srijede na četvrtak. To je značilo kako je odbrojavanje dana do početka SP-a završilo, krećemo s odbrojavanjem sati. Hrvatska i Brazil danas u 22 sata po hrvatskom vremenu otvaraju jubilarno 20. Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Ne mogu obećati da ćemo proći skupinu ili dobiti Brazil, ali dat ćemo svaki atom snage. Danas je veliki dan za nas. Svi Hrvati bit će ponosni - rekao je kapetan Darijo Srna, nakon treninga koji je reprezentacija odradila na Corinthians Areni.

Danas je veliki dan za nas. Dat ćemo zadnji atom snage da pobijedimo Brazil, rekao je Darijo Srna

Srna je isprobao teren i zadovoljan je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Travnjak je super i čeka nas spektakl. Organizacija je sjajna, uvjeti u kampu su odlični, dolazak u Sao Paulo prošao je bez problema. Fernandinho i Willian su mi prijatelji. Slažemo se da je Brazil favorit, no neće im biti lako - poručio je kapetan Hrvatske.

Kovač: Znam kako zaustaviti Neymara i Brazil

Kako spavam uoči utakmice protiv Brazila? Nemam s tim problema. Spavam dobro. Pola godine sam proučavao Brazil i pripremili smo se, rekao je Niko Kovač i dodao:

- Znamo kako zaustaviti Neymara i Brazil. No nije Brazil samo Neymar. Sjajna je to momčad. Hrvatska također ima odlične igrače. Neka Brazil malo razmišlja o nama.

- Svi koji smo bili u reprezentaciji znamo kako je lijepo igrati za Hrvatsku i koliko volimo svoj narod. Ostavit ćemo srce na terenu - dodao je Kovač.

Hrvatski izbornik ponovio je kako Hrvatska neće parkirati autobus na svojoj polovici.

- U Berlinu ih nismo uspjeli iznenaditi, ali danas ćemo dati sve od sebe. Nema predaje. Možemo do povijesnog rezultata na otvaranju Mundijala. Napast ćemo Brazil! Baš onako kako je to napravila Srbija u prijateljskoj utakmici. Posjed je jako bitan jer Brazilci ne vole trčati za loptom - rekao je hrvatski izbornik.

Hrvatska isprobala teren Corinthians Arene

Brazilci su završili s treningom, a odmah nakon njih na travnjak Corinthians Arene izašla je hrvatska reprezentacija. "Kockasti" su isprobali travnjak na kojem će danas započeti Svjetsko nogometno prvenstvo.

Milijuni ljudi diljem svijeta gledat će malu Hrvatsku protiv velikog Brazila. Prema zadnjoj konferenciji za novinare na kojoj su se Felipe Scolari i Neymar sjajno proveli, čini se kako su Brazilci već upisali tri boda. Neymar i Scolari poručili su Kovaču i Hrvatskoj kako je ovo njihov SP te da je Hrvatska tek prva prepreka koju moraju preskočiti.

No to će morati pokazati na terenu. Tamo će ih čekati 11 momaka u "kockastom"...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu