Obavijesti

Sport

Komentari 74

Ibanez: Prejaki smo mi za HNL s ovim igračima, želimo u LP...

Ibanez: Prejaki smo mi za HNL s ovim igračima, želimo u LP...
3

U LIGU PRVAKA Svaka čast Soudaniju, zaista je velik igrač. Ma s ovakvim kadrom koji imamo, Dinamo mora igrati Ligu prvaka. Za HNL smo prejaki, kaže Luis Ibanez

VIDEO

Zagrebačka priča ponovila se i na umjetnoj travi Vilniusa. Dinamo dominira protiv Žalgirisa, stvara prilike, ali zabije tek kad se “ukaže” El Arbi Hillel Soudani (26). U Maksimiru nakon sjajne akcije, u Litvi iz prvog dodira s loptom, vrlo efektno i lijepo. I Dinamo lakoćom ide dalje.

- Uh, sjajan gol je zabio - rekao je i trener Zoran Mamić, koji je u prvom poluvremenu ogleda u Litvi pokušao bez svojeg najboljeg igrača, s Dejanom Radonjićem u vrhu napada.

- Ispričavam se suigračima što su igrali s čovjekom manje - kritizirao je Radonjić samoga sebe, a slično je zaključio i trener Mamić.

Zato ga je na poluvremenu ostavio u svlačionici, a u igru je ušao alžirski reprezentativac.

- Ne bih baš rekao da Dinamo ne može bez njega, jer imali smo pet, šest odličnih šansi i u prvom poluvremenu, prije nego što je Soudani ušao. Međutim, potpuno je jasno da nam je on iznimno važan. Ovaj Dinamo s njim i bez njega definitivno nije ista momčad - priznao je Mamić.

Oduševljeni su i suigrači. Igrao je na SP-u, usred je ramazana, a svejedno igra sjajno.

- I na SP-u je pokazao da je velik igrač. Stvarno je čudesno zabio, svaka mu čast - kaže Luis Ibanez, koji je dvije sezone zaredom igrao Ligu prvaka s Dinamom. Prošlog ljeta je otišao u Argentinu i “modri” su ispali u Europsku ligu.

- Vratio sam se, to znači da ćemo opet u Ligu prvaka - nasmijao se Lucho i dodao:

- Sa Soudanijem i svim ovim pojačanjima mi smo predobri za HNL. Moramo u Ligu prvaka!

A prva sljedeća prepreka je danski Aalborg.

- Po kvaliteti su tu negdje s Rijekom. Fizički su besprijekorni, mijenjaju jako malo igrača, a istog trenera imaju već četiri godine - rekao je Marijan Vlak, koji je “snimao” danskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani