Obavijesti

Sport

Komentari 21

Iniesta: Mourinhovi komentari o nama nisu vrijedni spomena

Iniesta: Mourinhovi komentari o nama nisu vrijedni spomena
1

Osvojili smo naslov igrajući u takvom sustavu i to se ne smije zaboraviti, odgovorio je Andres Iniesta na kritike Josea Mourinha na račun igre Španjolske na Euru

VIDEO

Nakon remija s Italijom 1-1 na startu Eura, Jose Mourinho je igru španjolske nogometne reprezentacije ocijenio sterilnom, a po okončanju natjecanja odgovorio mu je Andres Iniesta.

Sustav igre koji je na Europskom prvenstvu predstavio Vicente del Bosque portugalski trener španjolskog prvaka madridskog Reala Jose Mourinho nazvao je sterilnim i otežavajućim kako bi momčad ostvarila svoj potencijal.

- Bilo je nekih oportunističkih komentara na račun naše igre nakon remija s Italijom, ali daljnje komentiranje takvih primjedaba bilo bi gubljenje vremena. Mi smo osvojili naslov igrajući u takvom sustavu i to se ne smije zaboraviti -poručio je Mourinhu Iniesta u razgovoru za Barça TV.

Veznjak Barcelone proglašen je najboljim igračem Eura, a upitan očekuje li i nagradu Fife za najboljeg svjetskog nogometaša, Iniesta je u prvi plan gurnuo suigrača Lionela Messija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vrlo sam sretan zbog priznanja za najboljeg igrača Eura. To je velika nagrada za rad i uloženi trud na terenu. Posebno je zadovoljstvo što je i momčad osvojila naslov. Imao sam dobar osjećaj prije turnira, ali ne baš i da ću biti proglašen najboljim. A što se tiče nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša to nije na meni da odlučujem. Mogu samo i dalje davati sve kako bi navijači bili zadovoljni. Teško mi je govoriti o drugima, ali ja bih tu nagradu dodijelio Messiju - izjavio je Iniesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu