Obavijesti

Sport

Komentari 54

Jelavić potvrdio slavlje Hulla, Lovren skrivio sumnjivi penal

Jelavić potvrdio slavlje Hulla, Lovren skrivio sumnjivi penal
7

Nikica Jelavić zabio je drugi gol Hull Cityja u domaćoj pobjedi nad Crystal Palaceom (2-0). Liverpool je slavio nakon više od mjesec dana, pao je WBA na Anfieldu 2-1...

VIDEO

Nikica Jelavić zabio je svoj četvrti gol u Premiershipu u sedmom kolu engleskog prvenstva. Njegov Hull City došao je do tek druge pobjede u sezoni, na stadionu KC pao je Crystal Palace 2-0.

Mohamed Diamé doveo je u vodstvo "tigrove" u 60. minuti glavom nakon ubačaja Andrewa Robertsona, a priču je minutu prije kraja zaključio hrvatski reprezentativac krasnim udarcem vanjskom stranom noge. U kontri ga je iz svoje polovice sjajno proigrao Jake Livermore.

Unatoč šarenim rezultatima, Hull se popeo na osmo mjesto ljestvice s devet bodova, a Crystal Palace ostao je na 14. poziciji sa samo bodom manje.

Dejan Lovren odradio je punu minutažu za Liverpool koji je nakon tri utakmice bez pobjede konačno upisao tri boda. West Bromwich Albion namučio je "redse" koji su poveli tek krajem prvog poluvremena prvijencem Adama Lallane, a onda je hrvatski stoper napravio nesmotren potez.

Igrala se 56. minuta kada je Lovren srušio Saida Berahina malo izvan šesnaesterca, no glavni sudac Michael Oliver pokazao je na penal koji je Berahino sam i iskoristio za 1-1. Ipak, Rodgersovi izabranici vratili su vodstvo golom Jordana Hendersona pola sata prije kraja te ga više nisu ispuštali. Na ljestvici su sada šesti s deset bodova, a WBA je 13.

Burnley je spasio bod kod Leicester Cityja u petoj minuti sudačke nadoknade, kada je Ross Wallace zabio za konačnih 2-2, a istim je rezultatom završena utakmica Swanseaja i Newcastlea uz dva gola Papissa Cisséa. Sunderland je prvu ligašku pobjedu upisao protiv Stoke Cityja na svom travnjaku; bilo je 3-1, a dvaput je strijelac bio Steven Fletcher.

U posljednjoj subotnjoj utakmici Manchester City pobijedio je na gostovanju kod Aston Ville 2-0 golovima u samoj završnici. Iako su domaćini parirali "građanima" dobar dio utakmice, u 82. minuti probio ih je Yayá Toure lijepim udarcem nakon solo-akcije, a pobjedu Pellegrinijeve momčadi potvrdio je Sergio Agüero dvije minute prije kraja na asistenciju Milnera.

Premiership, 7. kolo

  • Hull City - Crystal Palace 2-0 (Jelavić 89')
  • Leicester City - Burnley 2-2
  • Liverpool - WBA 2-1
  • Sunderland - Stoke City 3-1
  • Swansea City - Newcastle United 2-2
  • Aston Villa - Manchester City 0-2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu