Obavijesti

Sport

Komentari 172

Joe u hotel ušao na stražnji ulaz, HNS mu zabranio izjave

Joe u hotel ušao na stražnji ulaz, HNS mu zabranio izjave
5

Čačić je prvi put okupio reprezentaciju, a njegov pomoćnik ‘ušuljao’ se na sporedni hotelski ulaz, baš kao i Mario Mandžukić. Utakmica protiv Bugarske je u subotu...

VIDEO

U tamnoplavom odijelu i crnim cipelama, vukući za sobom dva kofera, ušetao je nešto prije podneva Ante Čačić u hotel As - novo radno mjesto. Ulaskom u destinaciju koju je odabrao Štimac, a naslijedio Kovač, počela je nova izbornička era.

Izbornik je prvi stigao, nikoga od njegova stožera još nije bilo. U hotelu ga je čekao tek kapetan Darijo Srna, a negdje u blizini skrivao se i Mario Mandžukić. Desetak minuta poslije, na sporedni ulaz, ušuljao se izbornikov pomoćnik Joe Šimunić. Tiho, bez riječi, u nekoliko minuta se iz traperica presvukao u trenirku i stavio izborniku na raspolaganje. Iz HNS-a su mu zabranili davanje bilo kakvih intervjua, a na kraju treninga podijelio je desetke autograma.

Potom su počeli stizati i igrači - Pivarić i Pjaca. Prvi bi trebao bi novi lijevi bočni, i to već protiv Bugarske. Uostalom, Zoran Mamić vjerojatno ga je i zbog toga odmarao u Zaprešiću protiv Intera.

- Ne znam zašto nisam igrao, bila je to trenerova odluka - rekao je Pivarić, jedini novi igrač u Čačićevoj eri.

- Jako dobro poznajem Čačića, no otkad je postao izbornik, nismo još razgovarali. Ali imat ćemo vremena za razgovore - kaže Pivarić.

Nakon Dinamova dvojca počeli su stizati i Ćorluka, Kalinić, Čop, Brozović, Kramarić...

- Naravno da nisam sretan što ne igram, ali reprezenatacija je druga priča, kad je Hrvatska u pitanju sve se zaboravlja - kazao je Kramarić.

Na zakazanom prvom zajedničkom ručku u 12.30 sati bila je tako svega nekolicina igrača. Modrić, Kovačić, Rakitić i Perišić imali su kasnije letove, ali zato su stigli sobni bicikli, dovezeni kako bi se igrači mogli relaksirati u hotelu. 

Kombi je parkirao ispred ulaza u hotel, u unošenju su pomagali čak i maseri, ekonomi... Čačić ništa ne prepušta slučaju, svjestan je koliko je subotnja utakmica važna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica