Obavijesti

Sport

Komentari 33

Jose za 24sata: Luku ne mogu dovesti, a u Pašalića vjerujem

Jose za 24sata: Luku ne mogu dovesti, a u Pašalića vjerujem
5

Velikog smo Portugalca u Ljubljani pitali za tri hrvatska igrača koja imaju ugovor s Chelseajem i za Luku Modrića kojeg je Special One vodio u “kraljevskom” klubu...

VIDEO

Nakon utakmice Olimpija - Chelsea (1-2) Jose Mourinho pojavio se u pratnji dva tjelohranitelja. Tolika je bila gužva oko njega, svi su htjeli fotografiju s jednim od najboljih trenera svijeta ili barem potpis. Uza sve te sjajne igrače, Jose je ipak najveća zvijezda Chelseaja.

Nakon The Suna na red smo s pitanjem došli i mi.

- Gospodine Mourinho, iz Hrvatske smo i zanima nas kakva je perspektiva naših igrača koji imaju ugovor s Chelseajem: Pašalića, Delača i Perice - upitali smo Portugalca.

- Pašalić je naša velika nada - odmah je odgovorio Special One i nastavio:

- U njega vjerujem i jako ga cijenim. Zbog hrvatske putovnice još ga na Otoku smatraju strancem pa nije mogao dobiti dozvolu da igra. Poslali smo ga na posudbu, da se razvija, ali brzo će proći i ti mjeseci, godina, pa će se Mario vratiti kod nas. 

- Matej Delač je veliki potencijal. S nama je došao na pripreme, ali neće ostati ovdje jer imamo tri sjajna golmana, a njemu je najvažnije da brani pa će opet ići na posudbu. Želimo mu naći što bolji klub za ovu sezonu.

Uslijedila su Mourinhu pitanja kolega o golmanima i Premiershipu, planovima u novoj sezoni.

- Premiership je najjača liga na svijetu. Tamo ima pet sjajnih momčadi. Možete završiti peti, a možete i prvi, strašna je konkurencija. Što se tiče golmana, još ne znam tko će mi biti prvi, Courtois ili Čech. Znam da će onaj koji bude drugi biti ljutit, ali to je njegov problem - nasmijao se dobro raspoloženi Mourinho.

Nakon desetak minuta odgovaranja došlo je red na posljednje pitanje. Glasnogovornik Olimpije Aljoša bio je toliko ljubazan pa nam je opet dao priliku.

- Trenirali ste Luku Modrića u Realu. Zovete li ga u Chelsea - upitali smo Mourinha.

- Ne - odgovorio je i zastao na nekoliko trenutaka, činilo se kako je to sve od njega, a onda se nasmijao i nastavio:

- Ako me pitate čujem li se s Lukom, da. Zovem ga da vidim kako je, kako mu je obitelj i kako mu ide. On je doista sjajan igrač, ali je u Real Madridu i tu se nema što dodati. Ne mogu ga i neću dovesti u Chelsea.

Mourinho je dao odgovor na posljednje pitanje, uslikao se s još nekoliko obožavatelja i utrčao u autobus. Na utakmici je bio u elementu, uspio se i posvađati sa sucem. Bio je u pravu, nisu Chelseaju priznali regularan gol.

Protiv Olimpije je za “plave” debitirao Matej Delač koji je potpisao novi dvogodišnji ugovor s londonskim velikanom.

- Velika je stvar za mene što sam na pripremama. Nisam očekivao da ću braniti - rekao je Delač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka