Obavijesti

Sport

Komentari 32

Jovetić ponovno junak Intera, Atlético nemilosrdan u Sevilli

Jovetić ponovno junak Intera, Atlético nemilosrdan u Sevilli
1

"Nerazzurri" su novom ne baš uvjerljivom predstavom došli do sva tri boda, ovaj put protiv Carpija, a strijelac je bio Jovetić. PSG je u Kneževini svladao Monaco čak 3-0

VIDEO

Novi klub Ivana Perišića, Inter, na dramatičan je način došao do druge pobjede u drugom kolu Serie A. Opet je junak "nerazzurra" bio Stevan Jovetić. Crnogorski napadač postigao je oba gola u pobjedi na gostovanju kod novog prvoligaša Carpija 2-1.

Jovetić je doveo Inter u vodstvo u 31. minuti golom u praznu mrežu iz blizine. Carpi je poravnao devet minuta prije kraja i bio vrlo blizu remija, no nespretnost u šesnaestercu i faul na Guarínu stajali su ih bodova. Jovetić je iz penala postavio konačnih 2-1. Marcelo Brozović za pobjednike je igrao do 85. minute, a Igor Bubnjić na stoperskoj poziciji u Carpiju svih 90 minuta.

Za razliku od Brozovića, Cro-Fiorentina izgubila je kod Torina 3-1, i to preokretom. Marcos Alonso zabio je za vodstvo "viola" u desetoj minuti, a u razmaku od 68. do 77. minute Moretti, Quagliarella te Baselli donijeli su "bikovima" sva trib oda. Od Hrvata Nikola Kalinić igrao je cijelu utakmicu, a Ante Rebić ušao je u 76. minuti. Milan Badelj ostao je na klupi za rezerve.

Palermo Mate Jajala svladao je Udinese 1-0 u gostima iako je zadnjih 20 minuta igrao s igračem manje, a hrvatski je veznjak igrao cijelu utakmicu i pritom zaradio žuti karton. Ivan Strinić nije igrao u remiju Napolija sa Sampdorijom (2-2).

Parižani isprašili Monaco

PSG je u četvrtom kolu Le Championnata nastavio stopostotnu seriju pobijedivši Monaco na gostovanju 3-0. Edinson Cavani zabio je dva, a Ezequiel Lavezzi jedan gol hrvatskom reprezentativnom golmanu Danijelu Subašiću. Mario Pašalić igrao je posljednjih devet minuta za "kneževe".

Atlético uvjerljiv na Sánchez Pizjuánu

Unatoč odlasku Marija Mandžukića, madridski Atlético odlično je krenuo u novu sezonu španjolskog prvenstva. U Sevilli je srušio pobjednika Europske lige 3-0 u ljepotici s čak 27 udaraca ukupno na obje strane. Strijelci za "colchonerose" bili su Koke, Gabi te Jackson Martínez. Valencia je remizirala s Deportivom 1-1, a Eibar je nanio drugi poraz Bilbau (2-0).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera