Obavijesti

Sport

Komentari 83

'Junior definitivno ostaje, sve ćemo riješiti za dva, tri dana'

'Junior definitivno ostaje, sve ćemo riješiti za dva, tri dana'
5

Ne vidim tko bi mogao otići, ne zato što nema ponuda nego zato što ne bismo ponudili te igrače klubovima koji se za njih interesiraju, rekao je Zoran Mamić...

VIDEO

Nogometaši Dinama u utorak na Maksimiru dočekuju posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac, a utakmica protiv momčadi, koja je uvjerljivo svladala Hajduk, imat će posebno značenje.

- Svjesni smo da u ovoj utakmici protiv Dragovoljca i matematički možemo osigurati naslov. Pokušat ćemo od prvog trenutka sve gurati na naš mlin. Bit će nam to deveti uzastopni naslov prvaka i nema veće stvari od toga da si prvak svoje zemlje - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Duje Čop je zadnje dvije utakmice igrao pod blokadom, ali bi opet trebao biti u sastavu.

'U najgoroj varijanti, Fernandes se vraća sredinom osmog mjeseca'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Dinama komentirao je stanje oko Juniora Fernandesa i ponudio je dobre vijesti.

- Čuo sam se s ljudima iz Leverkusena, u iduća dva, tri dana ćemo riješiti njegov status. Oni dolaze u Zagreb i mogu samo ponoviti da Junior definitivno ostaje u Dinamu. Naš medicinski tim radi odličan posao i u najgoroj varijanti Junior će se na teren vratiti sredinom osmog mjeseca. Nije istina da će propustiti sve utakmice u Ligi prvaka. Uvjeren sam da će se vratiti i prije - rekao je Mamić i najavio da neće biti prodaje igrača:

- Ne vidim tko bi mogao otići osim, dakako, Alena Halilovića, ne zato što nema ponuda nego zato što ne bismo ponudili te igrače klubovima koji se za njih interesiraju. Ne mogu otkriti ime Argentinca koji dolazi u klub jer on još igra za taj klub pa smo se dogovorili da to napravimo za 16 do 20 dana da ne bi imao problema s navijačima.

'Zadovoljan sam pojačanjem iz Argentine'

Radi li se o atomskom pojačanju?

- Zadovoljan sam pojačanjem - nasmijao se.

Na pitanje koji mu je naslov najdraži s obzirom da će ga, nakon što je to učinio kao igrač i sportski direktor, osvojiti i kao trener, Zoran Mamić je odgovorio:

- Onaj iz 2005./06. kad sam se vratio iz Njemačke jer je klub sezonu prije doživio težak udarac.

'Drugi nogometaši Dragovoljca zaslužili su puno više pažnje od Tomića'

Komentirao je Darija Tomića iz Hrvatskog dragovoljca, igrača koji je proslavio gol Hajduku noseći majicu Bad Blue Boysa.

- Volio bih da je svojim igrama završio u novinama, a ne na ovakav način. On je prije svega nogometaš, a ne nešto drugo. Ima drugih nogometaša Dragovoljca koji su zaslužili puno više pažnje - završio je trener 'modrih'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.