Obavijesti

Sport

Komentari 52

Juve otvorio Serie A slavljem, Schalke remizirao s Bayernom

Juve otvorio Serie A slavljem, Schalke remizirao s Bayernom
9

Branitelj naslova prvaka Italije Juventus otvorio je novu sezonu Serije A pobjedom protiv Chieva (1-0). Schalke je otkinuo dva boda Bayernu u debiju Xabija Alonsa...

VIDEO

Nova sezona talijanskog nogometnog prvenstva počinje ovaj vikend, a čast da je otvori imao je branitelj naslova prvaka Juventus koji je gostovao kod Chieva u Veroni. 'Stara dama' dobila je svojstveno , minimalnim rezultatom 1-0.

Massimiliano Allegri debitirao je na klupi Juvea koji je već u sedmoj minuti zabio gol koji je presudio utakmicu. Carlos Tévez ubacio je iz kornera, a na drugoj statvi Biraghi nespretno zahvatio loptu i poslao je u svoju mrežu.

VIDEO

U večernjoj utakmici Roma je pobijedila Fiorentinu na Olimpicu 2-0. Rimljani su poveli preko Radje Nainggolana koji je sjajno dočekao odbijanac nakon šuta Gervinha u 28. minuti, a dvojac je samo zamijenio uloge u sudačkoj nadoknadi. Nainggolan je proigrao Gervinha, a Bjelokoščanin zaobišao golmana i postavio konačan rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alonso debitirao u remiju Bayerna

Nakon uvodne pobjede protiv Wolfsburga, Bayern već nakon drugog kola nije stopostotan. Schalke je u Gelsenkirchenu odigrao 1-1 s Bavarcima za koje je od prve minute zaigralo najnovije pojačanje iz Reala Xabi Alonso .

Robert Lewandowski u desetoj je minuti odigrao dupli pas sa Sebastianom Rodeom nakon kojeg nije imao težak zadatak zabiti u praznu mrežu za vodstvo Bayerna, ali plavi se nisu predavali. U 62. minuti poravnao je Benedikt Höwedes kojemu je "asistirao" Dante nakon slobodnjaka.

Serie A, 1. kolo

  • Chievo - Juventus 0-1 (Biraghi 6' (ag.))
  • Roma - Fiorentina 2-0 (Nainggolan 28', Gervinho 90+3')

Bundesliga, 2. kolo

  • Schalke 04 - Bayern 1-1 (Höwedes 62' / Lewandowski 10')

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...