Obavijesti

Sport

Komentari 18

Kad Eto’o više ne može, zovi Franu: "Iznenadio me poziv"

Kad Eto’o više ne može, zovi Franu: "Iznenadio me poziv"
4

Redovito sam nastupao za mlade reprezentacije Kameruna, ali nisam znao da me prate u Hajduku, rekao je Franck Ohandza nakon što je dobio poziv izbornika...

VIDEO

Samo stotinu dana bilo je dovoljno Francku Ohandzi Zoi (24) da od drugoligaša Sesveta dođe do reprezentacije Kameruna. Odlazak u Hajduk, tri gola, četiri asistencije i eto poziva izbornika Finkea.

Nakon problema s nedisciplinom, ali i loših rezultata, Eto’o, Kameni, Ekotto i još neki starosjedioci više nisu dio reprezentacije. Došlo je vrijeme za mlađe. Između ostalih, i za Franu Zolju.

- Redovito sam nastupao za mlade reprezentacije Kameruna, ali nisam znao da prate moje igre u Hajduku. Čuo sam da se spremaju promjene, no iznenadio me poziv za ogled s Ganom - priznao je Ohandza i dodao:

- U prošlosti je bilo puno problema u našoj reprezentaciji, nadam se da će ove promjene donijeti bolju atmosferu i rezultate, i sretan sam što ću biti dio te priče.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trener Burić dozira Franckove nastupe zbog straha od ozljede. Spremao mu je mini ciklus priprema u reprezentativnoj pauzi, ali sad se planovi mioraju mijenjati.

- Sad sam dobro, zdrav sam, vjerujem da mi put u Kamerun i utakmica neće predstavljati problem - optimističan je Ohandza.

No prije reprezentacije treba “riješiti” Slovan.

- Moramo pobijediti i plasirati se dalje. Ne znam kako, ali moramo. Uvjeren sam da ova momčad to i može, pogotovo na krilima naših navijača. Poljud će biti krcat, a ja obožavam igrati u takvoj atmosferi - zaključio je sjajno raspoloženi Franck.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi