Obavijesti

Sport

Komentari 47

Kakav dan za nogomet: Danas rođendan slave CR7 i Neymar

Kakav dan za nogomet: Danas rođendan slave CR7 i Neymar
1

Cristiano Ronaldo, Verdran Ćorluka, Neymar, Carlos Tevez, Gheorghe Hagi... Svi oni rođeni su na današnji dan koji se tako pokazao velikim za povijest nogometa

VIDEO

Današnji dan vjerojatno je jedan od 'najplodnijih' u novijoj povijesti nogometa. Rođendan 5. veljače slave Cristiano Ronaldo, Neymar, Carlos Tevez, Vedran Ćorluka... pa ovaj datum slobodno možemo proglasiti i jednim od važnijih u povijesti nogometa. U svakom slučaju nogomet ne bi bio isti da posljednjih godina nismo mogli uživati u majstorijama fantastičnih Ronalda i Neymara, Teveza, Hagija, a hrvatski navijači sigurno neće zanemariti doprinos Čarlija uspjesima 'kockastih'.

Portugalski čarobnjak i za mnoge jedan od najboljih nogometaša u povijesti danas slavi 31. rođendan, a do sada je pokupio sve individualne nagrade koje je mogao. Više puta. Godine ga ne usporavaju i svi navijači Reala ili Portugala rado će mu danas čestitati rođendan.

Jedan od onih koji bi ga mogli naslijediti, a mnogi predviđaju i nadmašiti, svakako je Neymar. Brazilski nogometaš danas slavi 24. rođendan, a dosad je već osvojio Ligu prvaka s Barcelonom. Predviđa mu se da dominira svjetskim nogometom jednom kad s trona siđu Leo Messi i Ronaldo. A vi već sada možete glasati za onoga koji vam je od ova dva slavljenika draži.

Uz njih tu su i Carlos Tevez koji danas slavi 32., Maradona s Karpata Gheorghe Hagi koji je danas napunio 51 godinu, Cesare Maldini (84), Giovanni van Bronckhorst (41), Sven-Goran Eriksson (68)... I Hrvatska u tom društvu ima svog predstavnika. Vedran Ćorluka danas puše 30 svjećica i još je jedan dokaz je da ima nešto u ovom datumu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvijezde su očito nogometno naklonjene ljudima rođenim 5. veljače. Pa, sretan vam rođendan, majstori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića