Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kalinić postao najbolji strijelac Ukrajine, Eduardo zabio rukom

Kalinić postao najbolji strijelac Ukrajine, Eduardo zabio rukom
2

Hrvatski napadači Nikola Kalinić i Eduardo zabijali su u nedjeljnim prvenstvenim utakmicama. Do pobjede je došao i trener Beşiktaşa Slaven Bilić protiv Sivasspora

VIDEO

Momčad Dnjipra i dalje drži vodeću poziciju ukrajinskog nogometnog prvenstva, a povremeni hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić u nedjeljnoj je pobjedi nad Černomorecom (2-1) sudjelovao u akcijama za oba gola svoje momčadi.

Nakon što je Bobko doveo Odessu u vodstvo u 20. minuti, Kalinić je otpočeo preokret. Osam minuta prije kraja prvog dijela zabio je za 1-1, a potom je u 66. minuti nakon kornera preusmjerio loptu do strijelca autogola Kutasa koji je postavio konačnih 2-1 za Dnjipro.

Šestim golom prvenstvene sezone Kalinić je preuzeo čelnu poziciju na ljestvici strijelaca , a njegov klub iz devet utakmica ima ispresivan skor od osam pobjeda i jedan remi.

U strijelce se za Flamengo u brazilskom prvenstvu upisao i bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva , ali na krajnje neobičan način. Everton je pucao prema golu Atlético Paranaensea u osmoj minuti kada je Eduardo postavio tijelo i, čini se, rukom preusmjerio loptu u mrežu. Sudac je, međutim, pokazao na centar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako je i bilo nepravde prema Atléticu, ona je stigla Flamengo do kraja utakmice jer je dvama golovima Cléa donio pobjedu Atléticu. Eduardu je to bio sedmi gol u 11. nastupu za klub otkako je stigao iz Šahtara, a njegov Flamengo drži 11. mjesto ljestvice.

VIDEO

U Turskoj bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nastavlja nizati dobre rezultate kao trener Beşiktaşa. Na službeno domaćem terenu u Ankari zbog renoviranja njihova stadiona Beşiktaş je svladao Sivasspor 3-2 te je zadržao prvo mjesto s 14 bodova iz šest kola, jednim više od Galatasaraya.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi