Obavijesti

Sport

Komentari 96

Kao u stare dane: Deportivo je 'popio' osam, hat-trick Ronalda

Kao u stare dane: Deportivo je 'popio' osam, hat-trick Ronalda
1

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Deportivo na gostovanju u La Coruñi čak 8-2. Tri je zabio Cristiano Ronaldo, po dva Bale i Hernández, a prvijenac je zabio James

VIDEO

Prije gotovo 11 godina Deportivo je primio osam golova u jednom od klasika Lige prvaka protiv Monaca na Stadionu Louis II. (8-3). Četiri gola tad je zabio hrvatski reprezentativac Dado Pršo. U četvrtom kolu ovosezonske Primere momčad iz Galicije opet je isto toliko puta morala po loptu u mrežu u utakmici protiv Real Madrida. U La Coruñi je bilo čak 8-2 za "kraljeve".

Trebalo je na gol čekati sve do 29. minute, ali onda se otvorilo. Nabacio je Arbeloa, a Cristiano Ronaldo nebeski skočio i glavom pogodio za vodstvo Reala. Samo sedam minuta poslije u strijelce se upisao i James Rodríguez briljantnim udarcem s 20-ak metara iskosa. Bio mu je to prvi gol u španjolskom prvenstvu.

Deportivo se nije niti stigao pribrati do poluvremena, a već je gubio 3-0. Četiri minute prije odmora opet je zabio Ronaldo, ovaj put na prazan gol nakon što je Lux pokupio Benzemu na 40-ak metara.

U šestoj minuti nastavka pojavio se tračak nade za novaka u elitnoj španjolskoj ligi iz penala koji je iskoristio Haris Medunjanin. No ona je trajala svega 15 minuta. Probudio se Velšanin Gareth Bale i dvama golovima u 66. i 74. minuti, nakon dodavanja Marcela i Isca, koji je samo tri minute prije zamijenio Luku Modrića, riješio utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali daleko je to bilo od kraja golijade na Riazoru. 12 minuta prije kraja James je ukrao loptu zadnjoj liniji Depora i poslužio Ronalda koji kompletira hat-trick za pet ligaških golova u četiri kola. U 84. minuti kakav-takav razlog za radost domaćih navijača donio je Toche golom glavom za 6-2, a onda je na pozornicu stupio Meksikanac Javier Hernández.

Dvama golovima u samoj završnici, briljantnim volejom u 88. te još jednim dalekometnim šutom u zadnjim trenucima utakmice, bivši napadač Manchester Uniteda postavio je konačnih i nevjerojatnih 8-2. Bili su mu to prvi golovi za "kraljevski klub".

Primera, 4. kolo

  • Deportivo - Real Madrid 2-8 (Medunjanin 51' (pen.), Toche 84' / Ronaldo 29', 41', 78', Rodríguez 36', Bale 66', 74', Hernández 88', 90+2')
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi