Obavijesti

Sport

Komentari 92

Kek razočaran: "Igračima misli lete svugdje, ne misle na klub"

Kek razočaran: "Igračima misli lete svugdje, ne misle na klub"
2

Trener Rijeke nije bio zadovoljan igrom pojedinaca, a golove koje je njegova ekipa primila usporedio je s osnovnom školom. "Morat ćemo još više trenirati", kaže Kek

VIDEO

Sami smo sebe pobijedili, rekao je Matjaž Kek za HTV odmah poslije poraza od Standarda u Belgiji. U Liegu je Rijeka izgubila 2-0, a dojam je da su se oba gola domaćih mogla izbjeći. 

- Samo naivna ekipa prima ovakve golove, naši igrači samo gledaju odbijene lopte i primamo golove kao da smo u osnovnoj školi. Sve sam im nacrtao, kako da drugačije da objasnim igraču da mora biti blizu čovjeka u prekidu? - upitao se trener Rijeke. 

Keka je posebno razočarala igra nositelja. Iako nije htio o imenima, zamjena Andreja Kramarića već nakon sat vremena daje naslutiti o kome se radi. 

- Pojedincima misli lete svugdje, premalo misle na Rijeku. Razočaran sam, stalno smo razgovarali u posljednja tri-četiri dana, nije mi se svidjelo kako se neki ponašaju. Kad ključni igrači izađu na teren na 70 posto, onda Rijeka ne može pobijediti. Očito ćemo morati još više trenirati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najgore od svega za Keka jest što je Rijeka mogla osvojiti ne bod, nego sva tri boda u gostima u Liegeu. 

- Da smo bili malo življi i konkretniji na 30 metara od gola, mogli smo im svašta napraviti. Umjesto toga, dobili smo glupe golove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića